Η Έλλη Κοκκίνου διανύει σίγουρα την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, αφού το τραγούδι της «Ερωτεύτηκα» την εκφράζει απόλυτα!  «Αναμφισβήτητα, ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που αναζωογονεί τον άνθρωπο και δίνει έμπνευση για δημιουργία και χαρά σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας», λέει η Έλλη σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Hello”, ενώ σε ερώτηση αν η σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη την έχει κάνει να είναι λαμπερή, απαντά: «Έχω απαντήσει ήδη αρκετές φορές κι ίσως είναι κουραστικό για τον κόσμο ν’ ακούει και να διαβάζει συνέχεια για αυτό το θέμα. Δόξα τω Θεώ, όλα είναι πολύ καλά!».

Όσο για τα όνειρά της από εδώ και πέρα; «Να μπορώ να προσφέρω στην οικογένειά μου ηρεμία και ασφάλεια, για να είμαστε γεροί και ευτυχισμένοι», λέει η Έλλη που ποζάρει φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα και σέξι μαύρο μαγιό!

Ακολουθώντας τις οδηγίες της φωτογράφου Ρούλας Ρέβη η τραγουδίστρια πόζαρε στον περιφερειακό του Λυκαβηττού για τις φωτογραφίες που θα υπάρχουν στο το νέο της cd… και πραγματικά το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε φαντασία!

Απολαύστε την!

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook