Στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού περιόδευσε κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου Επ. Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Συγκεκριμένα συζήτησε με τους εργαζόμενους και τους άνεργους για τα οξυμένα προβλήματα των λαϊκών οικογενειών. Τονίστηκε ότι την ευθύνη έχουν η Ε.Ε και οι μεγάλοι επιχειρηματίες, οι κυβερνήσεις και τα κόμματα που τους υπηρετούν.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων μπήκαν τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνεργοι και οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας , η μείωση του επιδόματος ανεργίας, τα εξοντωτικά χαράτσια, η ισοπέδωση των μισθών και των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Όπως αναφέρθηκε το ΚΚΕ αγωνίζεται και καταθέτει συνεχώς στη Βουλή ολοκληρωμένες προτάσεις, με σχέδια νόμου και άλλες πρωτοβουλίες, για την προστασία των ανέργων. Συγκεκριμένα προτείνει: Επίδομα ανεργίας σε όλους τους ανέργους χωρίς προϋποθέσεις και για όσο διάστημα είναι άνεργοι. Καμία διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, ύδρευσης και σταθερών τηλεφώνων, δραστική μείωση των τιμολογίων τους. Πλήρη και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους ίδιους και τα προστατευόμενα μέλη της οικογένειάς τους. Καμία κατάσχεση ή πλειστηριασμό. Δωρεάν μετακινήσεις. Αναγνώριση ως συντάξιμου χρόνου του διαστήματος της ανεργίας, χωρίς καμία επιβάρυνση των ανέργων. 
Ο Αλέκος Μαρινάκης τόνισε ότι «για να υπάρξει λύση προς όφελος του λαού, χρειάζονται ριζικές ανατροπές στην οικονομία και την εξουσία. Στις εκλογές που έρχονται, μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Ψηφίζουμε-Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook