Νοσηλευόμενη για τέταρτη ημέρα παραμένει η Miley Cyrus, με τους γιατρούς να προειδοποιούν ότι αν και μόλις 21 ετών, δεν αποκλείεται να υποστεί ακόμα και έμφραγμα!

Μάλιστα, εκπροσωπός της την Πέμπτη δήλωσε ότι μπορεί να συνεχίσει να νοσηλεύεται ακόμα και για τρεις επιπλέον εβδομάδες λόγω της «ακραίας αλλεργικής αντίδρασης» σε ένα αντιβιοτικό, που της έχει προκαλέσει πρόβλημα στον λαιμό και εξανθήματα σε όλο της σώμα.

Η περιπέτεια αυτή της υγείας της την έκανε να διακόψει την «Bangerz» περιοδεία της, από την Τρίτη, οπότε και εισήχθη σε νοσοκομείο του Κάνσας.

Η 21χρονη εκκεντρική ποπ σταρ δεν έχει σταματήσει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της υγείας της, αλλά και για το πώς νιώθει μέσα στο νοσοκομείο, όπου και βρίσκεται.«Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω, θέλω να πάω πίσω στην περιοδεία μου, έπρεπε να είμαι στη σκηνή, όχι στο νοσοκομείο», έγραψε η Miley, συνοδεύοντας το μήνυμά της με μία φωτογραφία της στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Την περασμένη εβδομάδα, ακύρωσε την εμφάνισή της στο Charlotte της Νότιας Καρολίνας, λόγω του ότι ήταν άρρωστη, ενώ ακυρώθηκαν επίσης οι συναυλίες στο Κάνσας και στο St Louis.

Εκπρόσωπός της άφησε να εννοηθεί σε δηλώσεις που έκανε στο CNN ότι και οι επερχόμενες συναυλίες της σε  Nashville, Louisville, Kentucky, Philadelphia, Uniondale, New York και Connecticut δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.Αλλά οι γιατροί φαίνεται ότι της έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου και για άλλο λόγο: σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, η Miley Cyrus, εκτός από την αλλεργία αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα και συγκεκριμένα ταχυκαρδία, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε έμφραγμα, αν συνεχίσει να έχει τον ίδιο, ξέφρενο τρόπο ζωής.

«Θα μπορούσε να αποκτήσει μυϊκά καρδιακά προβλήματα τα οποία μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και σε καρδιακή ανεπάρκεια», δήλωσε άτομο από το περιβάλλον της 21χρονης.Ωστόσο, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, εκτός από κατανόηση, ζητά από το κοινό της να μην πιστεύει τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, λέγοντας ότι γίνεται έξαλλη με όλα όσα λέγονται και έχουν ως στόχο τους να τρομάξουν τους θαυμαστές της.

Τους παραπέμπει, μάλιστα, στην επίσημη ανακοίνωση που έκανε εκπρόσωπός της και την οποία ανάρτησε και η ίδια στον λογαριασμό της.

«Η Miley έπαθε μια μόλυνση  κατά την περιοδεία της στη Βόρεια Καρολίνα πριν από μια εβδομάδα. Τότε, της συνταγογραφήθηκε το αντιβιοτικό Cephalexin, το οποίο της έχει πλέον προκαλέσει μια ακραία αλλεργική αντίδραση», ανέφερε στη δήλωσή του και συνέχισε: «Αυτό το είδος της ακραίας αντίδρασης μπορεί να διαρκέσει από πέντε έως 27 ημερών, ανάλογα την περίπτωση. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο και θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό τη φροντίδα του ιατρικού προσωπικού μέχρι να υπάρξει κάποια βελτίωση στην υγεία της και για αυτό ζητάει την συμπαράσταση, αλλά και το σεβασμό της ιδιωτικότητάς της αυτή τη στιγμή. Η Miley είναι συντετριμμένη που χάνει τις συναυλίες της και απογοητεύει τους φανς της».

protothema.gr