Τρόφιμα και κηπευτικά παρέλαβαν χθες το απόγευμα, Μ. Πέμπτη, 70 ευπαθείς κοινωνικά οικογένειες από την τοπική κοινότητα Καλλιθέας του δήμου Ηρακλείου, μετά από μέριμνα της Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Θεανώς Βρέντζου-Σκορδαλάκη.

Για τη διανομή των τροφίμων και των κηπευτικών σε πολύτεκνες, τρίτεκνες οικογένειες, άνεργους, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καλλιθέας Σοφία Χατζηθωμά-Σινάνη ευχαρίστησε θερμά την κ. Βρέντζου για την πρωτοβουλία της αυτή, να βοηθήσει τις ευπαθείς κοινωνικά οικογένειες της περιοχής, ώστε να περάσουν και αυτές το δυνατόν καλύτερα τις ημέρες του Άγιου Πάσχα.

«Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κ. Βρέντζου, που είχε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τα τρόφιμα και τα κηπευτικά, που δόθηκαν σε οικογένειες με βιοποριστικές αδυναμίες λόγω της οικονομικής κρίσης. Οι άνθρωποι αυτοί που ενισχύθηκαν με τα αγαθά, σίγουρα θα περάσουν ένα καλό Πάσχα» ανέφερε η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καλλιθέας Σοφία Χατζηθωμά.

Επίσης, χθες Μ. Πέμπτη, η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Θεανώ Βρέντζου επισκέφθηκε το Γηροκομείο Χρυσοβαλάντου μαζί με την διοίκηση του συλλόγου Φίλων Ιατρείων Αρχανών, όπου ενίσχυσε με τρόφιμα άλλες 20 οικογένειες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook