Οι \”ποντικοί\” που αλωνίζουν στα Χανιά και έχουν βάλει στο μάτι καλώδια χαλκού και χαλκοσωλήνες, τα οποία έπειτα πουλούν έναντι αμοιβής, ξαναχτύπησαν.

Τρεις ημέρες μολις μετά την αποκάλυψη ότι άγνωστοι αφαίρεσαν από το φρούριο Κούλες στην Απτέρα Χανίων, το κεντρικό ηλεκτρικό καλώδιο που θα φωταγωγούσε το χώρο και θα ηλεκτροδοτούσε όλες τις ηχητικές εγκαταστάσεις, θέτοντας σε κίνδυνο τις προετοιμασίες για το μεγάλο τουριστικό γεγονός στις 25 Απριλίου με το γάμο των Κινέζων (δείτε εδώ), νέο περιστατικό βάζει σε προβληματισμό τις αρχές.

Αυτή τη φορά άγνωστοι, ανήμερα της Μεγάλης Πέμπτης, \”μπούκαραν\” στον ξενώνα για συγγενείς ασθενών που κατασκευάζεται με δωρεά της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου,στο Νοσοκομείο Χανίων, και αφαίρεσαν καλώδια χαλκού και χαλκοσωλήνες.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η  ζημιά στο χώρο υπολογίζεται σε 5000 ευρώ περίπου. Το πλήγμα όμως σε μια πρωτοβουλία που στόχο έχει να ανακουφίσει τους συγγενείς των ασθενών που νοσηλεύονται στο ίδρυμα, είναι \”μεγαλύτερο\”…

Μέχρι στιγμής οι \”ποντικοί\” δεν έχουν πιαστεί στη φάκα και για το συμβάν διενεργούνται έρευνες.

Δείτε φωτογραφίες του Flashnews.gr από το χώρο με εμφανή τα σημάδια της κλοπής

\"\"

\"\"

\"\"

ρεπορτάζ – φωτογραφίες: Σταύρος Ζουλάκης
Επιμέλεια: Ελένη Ζουμάδακη

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook