Ικανοποιητική η κίνηση στη Δημοτική Αγορά των Χανίων σήμερα, όχι όμως στα περυσινά επίπεδα σύμφωνα με τον πρόεδρο των καταστηματαρχών της Δημοτικής Αγοράς Γιώργο Τραχαλάκη ο οποίος αναγνωρίζοντας την δυσκολία λόγω της κρίσης, ευελπιστεί ότι το προσεχές χρονικό διάστημα, δεδομένης και της αύξησης της κίνησης λόγω τουριστικής περιόδου, η αγορά θα αναθερμανθεί:

\”Κορυφώνεται η κίνηση του Πάσχα, η κίνηση ήταν ικανοποιητική όχι όμως όπως τα περυσινά επίπεδα. Ο κόσμος είναι συγκρατημένος παρ\’ όλες τις χαμηλές τιμές. Πιστεύουμε ότι καλοκαιρεύοντας θα βελτιωθούνε τα πράγματα διότι η κατάσταση είναι τραγική\”.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Το αρνάκι στη Δημοτική αγορά των Χανίων κυμαίνεται από 7,5 μέχρι 8,5 ευρώ, είναι ντόπιο Χανιώτικο όπως μας διαβεβαίωσε ο κος Τραχαλάκης, ενώ το κατσίκι θα το βρούμε από 8,5 μέχρι 9,5 ευρώ.

\"\"

Γενικότερα η κίνηση στην αγορά της πόλης και ειδικά των εμπορικών καταστημάτων μάλλον είναι \”μουδιασμένη\” αφού δεν βοήθησαν και οι καιρικές συνθήκες τις τελευταίες μέρες, με τους εμπόρους να περιμένουν να κλείσει το δίμηνο Απρίλη – Μάη για να κάνουν \”ταμείο\”. 

\"\"

Τα σημεία των καιρών…  με την ευχή η τουριστική περίοδος που ήδη έχει ξεκινήσει να συμβάλλει τα μέγιστα στην αύξηση του τζίρου των τοπικών επιχειρήσεων και κατά συνέπεια στην πολυαναμενόμενη και άκρως αναγκαία \”αναθέρμανση\” της αγοράς.  Πάντως μέχρι στιγμής, ο τουρισμός έστω και στο ξεκίνημα της περιόδου, έχει συμβάλλει αρκετά, ενισχύοντας τους χαμηλούς τζίρους των καταστημάτων.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook