Μία απίστευτη ιστορία έχει απασχολήσει τα μέσα τις τελευταίες ημέρες, με μία γυναίκα από την Ουάσιγκτον που υποστηρίζει ότι απέκτησε διαταραχή μετατραυματικού στρες, παρόμοια με αυτή των βετεράνων του πολέμου, εξαιτίας... του διαδικτύου.

Η Μέλοντι Χένσλει υποστηρίζει ότι διαγνώσθηκε τη διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD) ως αποτέλεσμα των υβριστικών σχολίων που της στέλνουν στο διαδίκτυο επειδή είναι μία ειλικρινής φεμινίστρια και άθεη.

Μάλιστα προκάλεσε πολλούς βετεράνους του στρατού και τις οικογένειες και τους φίλους τους, ισχυριζόμενη ότι το PTSD της προκλήθηκε από τα «trolls» του Twitter trolls και η ψυχική της οδύνη ήταν ισάξια με τους στρατιώτες που συμμετέχουν στον πόλεμο.

Σε μια συνέντευξη της στη DailyDot.com η Χένσλει υποστηρίζει ότι έγινε στόχος για «άθεους μισογύνηδες και άνδρες ακτιβιστές» Ένας άντρας , ειδικότερα, έχει εξαπολύσει μια διετή εκστρατεία μίσους εναντίον της μέσω του Twitter.

Μάλιστα, η Χένσλει ισχυρίζεται ότι την παρενοχλούν περισσότερα από 400 άτομα, γεγονός που οδήγησε στο να αποκτήσει PTSD.

Οπως υποστηρίζει, ήταν κλινήρης για τους πρώτους έξι μήνες μετά τη διάγνωση της, και ότι ήταν τόσο στενοχωρημένη για το online μίσος που φοβόταν να βγει από το σπίτι της ασυνόδευτη.

Ως αποτέλεσμα του PTSD της, η Χένσλει εργάζεται από το σπίτι της , αλλά παραμένει ενεργή στο Twitter.

Μάλιστα την Τετάρτη ανέβασε ορισμένα Tweet, στα οποία αποποιείται παλαιότερες δηλώσεις της:

1) Δεν αυτο-διαγνώστηκα με PTSD και δεν επέλεξα να το έχω. Το διέγνωσε ένας πολύ καλός ψυχίατρος.

2) Σέβομαι τους στρατιωτικούς και θα καλέσω τις αρχές μόνο για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου ενάντια στις απειλές.

3) Νοιάζομαι για όλους όσους έχουν PTSD, ακόμη και τους στρατιωτικούς κτηνιάτρους. Θέλω οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι μόνο θέμα των στρατιωτικών.

iefimerida.gr