Άδικαιολόγητη και άδικη επίθεση χαρακτήρισε  ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ, κ. Αντώνης Γρηγοράκης, την δημόσια καταγγελία του Πρόεδρου της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Χανίων, Γ. Αρχοντάκη ότι έχει στηθεί μια μεθοδευμένη επιχείρηση αποδυνάμωσης του Νοσοκομείου και στα πλαίσια αυτά έγινε η αιφνιδιαστική μετακίνηση του μοναδικού παιδοχειρουργού του νοσοκομείου στο ΠΑΓΝΗ (δείτε εδώ).

Ο κ Γρηγοράκης σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr ανέφερε ότι η μετακίνηση αποφασίστηκε σε μια προσπάθεια της ΔΥΠΕ να μην μπει "λουκέτο" στην μοναδική παιδοχειρουργική κλινική που υπάρχει στη Κρήτη, δηλαδή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Ο ΔΥΠΕαρχης Κρήτης τόνισε ότι δεν επρόκειτο για μια αιφνιδιαστική μετακίνηση που έκρυβε σκοπιμότητες αλλά μια λύση για να παραμείνει ανοιχτή η κλινική που όπως επεσήμανε καλύπτει περιστατικά όχι μόνο τη ςΚρήτης αλλά και της νότιας Ελλάδας.

Ο κ. Γρηγοράκης συμπλήρωσε, ότι η μετακίνηση είναι προσωρινή και ήδη έχει προκηρυχθεί θέση θέση παιδοχειρουργού, η οποία μάλιστα έχει αναρτηθεί και στο διαδίκτυο και εντός 45 ημερών αναμένεται και η τοποθέτησή του γιατρού.

"Μόνο για αυτές λοιπόν τις 45 μέρες έχει τοποθετηθεί ο παιδοχειρουργός από το Νοσοκομείο Χανίων στο ΠΑΓΝΗ", υποστήριξε ο κ. Γρηγοράκης.

Ο κ. Γρηγοράκης, νωρίτερα σήμερα, επισκέφτηκε το ΠΑΓΝΗ όπου "τα τσούγκρισε" με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και ασθενείς με τους οποίους αντάλλαξε ευχές.

Flashnews.gr