Την πρόκριση στον τελικό των Play Off, της Α1 ΕΠΣΗ, πήρε η ΑΕ Κατσαμπά, που νίκησε το απόγευμα στο γήπεδο της τον Ρωμανό με 2-0 και πλέον στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Ζαρό που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή. 
Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και το κυριότερο δεν άφησε ανεκμετάλλευτα τα λάθη του αντιπάλου που δεν μπόρεσε να αντιδράσει όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. 
Όλα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, πέρα από κάποιες φάσεις που δημιούργησαν και οι δύο ομάδες, δεν άφησε ικανοποιημένους τους 150 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στον Καρτερό. 
Στο 61\’ ο δήμιος του Ρωμανού Παναγιώτης Ζουμής, βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην μικρή περιοχή, πετάχτηκε και με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα για τους \”κιτρινόμαυρους\” του Γιάννης Χατζησεβαστού. Έξι λεπτά μετά το γκολ του Ζουμή, ο Τζέρτζι, έστειλε με \”κεραυνό\” τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ψαρουδάκη. 
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ζανελάρης, δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση του ενεντηντάλεπτου. Ο επιθετικός της ΑΕΚ, εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, πέρασε και τον Λιουδάκη, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook