Υλικά
 
(για τη ζύμη)
 
• ½ κιλό αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) 
• 60 γρ. ελαιόλαδο
• 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
• 20 γρ. νωπή μαγιά
• 160 ml. νερό (χλιαρό)
• 2 αβγά 
 
(για τη γέμιση) 
 
• 1 κιλό κατσίκι κομμένο σε μερίδες (χωρίς κόκκαλο)
• 12 τεμ. αγκινάρες, καθαρισμένες και τριμμένες με λεμόνι
• 100 γρ. ξερό κρεμμύδι, περασμένο στον χοντρό τρίφτη
• 100 γρ. παρθένο ελαιόλαδο
• 80 γρ. άνιθο, ψιλοκομμένο
• 2 κ. σούπας δενδρολίβανο
• 500 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
• 100 γρ. στάκα
• 3 ολόκληρα αυγά
 
Εκτέλεση
 
Σε μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και «περνάμε» το κατσικάκι μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Αποσύρουμε και το κρατάμε κατά μέρος. Στο ίδιο σκεύος ρίχνουμε το κρεμμύδι μαζί με τις αγκινάρες και τα τσιγαρίζουμε και αυτά. Ρίχνουμε ξανά το κατσίκι, φτιάχνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι και μισοσκεπάζουμε με νερό. Μαγειρεύουμε για 35 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Στη συνέχεια το βγάζουμε και το μεταφέρουμε σε μπασίνα. 
 
Κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια, τόσο το κατσίκι όσο και τις αγκινάρες και προσθέτουμε το δενδρολίβανο και το άνιθο. Χτυπάμε το γιαούρτι με τα αυγά και τα ενσωματώνουμε ανακατεύοντας πολύ καλά στο μίγμα. Για το ζυμάρι, σε χλιαρό νερό διαλύουμε τη μαγιά. Μόλις κρυώσει λίγο προσθέτουμε το γιαούρτι και ενσωματώνουμε. Ακολούθως ρίχνουμε το ένα αβγό, το ελαιόλαδο και σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να αποκτήσουμε μια μαλακή, ελαστική ζύμη η οποία δεν πρέπει να κολλάει στα χέρια μας. Το ζυμάρι πρέπει να ξεκουραστεί σκεπασμένο τουλάχιστον για μια ώρα (ούτως ώστε να ζυμωθεί ο μύκητας της μαγιάς).
 
Χωρίζουμε το ζυμάρι σε δύο επιμέρους ζυμαράκια. Ανοίγουμε το πρώτο φύλλο λίγο πιο χοντρό από το φύλλο το καλιτσουνιού και το τοποθετούμε ‘’βάση’’ σε στρογγυλό ταψί , λαδωμένο και πασπαλισμένο με λίγο αλεύρι.
 
Απλώνουμε τη γέμιση προσεκτικά αφήνοντας λίγο κενό στα πλάγια για το κλείσιμο. Καλύπτουμε και με το δεύτερο φύλλο κλείνοντας πολύ καλά στις άκρες. Αλείφουμε την επιφάνεια με το δεύτερο αβγό και χωρίζουμε με ένα μαχαιράκι την επιφάνεια τις σε μερίδες. 
 
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο C για 40 λεπτά περίπου.