Η ομάδα κωπηλασίας του Ναυταθλητικού Αθλητικού Ομίλου Σούδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την Α\’ Φάση του 80ού Πανελληνίου Πρωταθλήματος στις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων και ανδρών-γυναικών.
Η σχετική ενημέρωση από τον Ν.Α.Ο.Σ.:
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδα κωπηλασίας του ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΟΥΔΑΣ, ώστε οι αθλητές της να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην Α\’ Φάση του 80ού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στις κατηγορίες εφήβων – νεανίδων, ανδρών-γυναικών.
Στους αγώνες, που θα διεξαχθούν από τις 24 έως τις 27 Απριλίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, θα συμμετάσχουν από πλευράς ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ συνολικά δέκα αθλητές.
Πρόκειται για τις Μανανεδάκη Δέσποινα, Μαυρίδη Πόπη και τους  Χαριτάκη Θεόδωρο, Κουρκούτη Στάυρο, Κουτσούδη Γιάννη, Αρβανιτάκη Ξενοφών, Βιτοράκη Γιάννη, Μαρκάκη Αντώνη, Πατεράκη Δημήτρη  και Βαϊμαράκη Μηνά.
Την αποστολή που αναχωρεί την Δευτέρα 21-4-2014 θα συνοδεύσει ο προπονητής κωπηλασίας του Ναυταθλητικού Αθλητικού Ομίλου Σούδας κος Δάνος Χωματάς και η Γεν. Γραμματέας Πέπη Κελαϊδή.
Ο Όμιλος ευχαριστεί ιδιαίτερα την Εταιρεία ALFIX ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ-ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΕΠΕ, επίσημο χορηγό της ομάδας, καθώς και την ΑΝΕΚ LINES για την έκπτωση που πραγματοποίησαν στις τιμές των εισιτηρίων στην ομάδα του ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook