Με νέους προπονητές θα πορευτούν στη συνέχεια των πλέι οφ Ηρακλής και Ολυμπιακός Βόλου.

Η ήττα με 3-0 στα Χανιά από τον ΑΟΧ αποτέλεσε το \”κύκνειο άσμα\” στον πάγκο του \”Γηραιού\” για τον Γκιγιέρμο Όγιος, με τον μέχρι πρότινος προπονητή της Παναχαϊκής, Νίκο Παπαδόπουλο, να είναι ο αντικαταστάτης του.

Οι σχετικές ανακοινώσεις του Ηρακλή:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Γκιγιέρμο Όγιος και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»

«Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Νίκου Παπαδόπουλου ως προπονητή της ομάδας με βοηθό τον κ. Νίκο Καρύδα και γυμναστή τον κ. Νίκο Αμανατίδη».

Παντελής αντί Κοκότοβιτς στον Ολυμπιακό

Τις δυο σερί ήττες από Νίκη Βόλου και Φωστήρα \”πλήρωσε\” ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς, με το πέρασμά του από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου να αποδεικνύεται σύντομο.

Στη θέση του στον \”ερυθρόλευκο\” πάγκο θα βρεθεί ο μέχρι πρότινος προπονητής του Πανηλειακού Νίκος Παντελής, που θα έχει ξανά στο πλευρό του τον πρώην προπονητή του ΑΟΧ Αντώνη Δρακόπουλο.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την πρόσληψη του Νίκου Παντελή για τη θέση του προπονητή και του Αντώνη Δρακόπουλου για τη θέση του βοηθού προπονητή».

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook