Ξεκάθαρο μήνυμα, βέβαιης νίκης, για τον συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Σεραφείμ Τσόκα, έστειλαν η Κίσσαμος και τα Δημοτικά Διαμερίσματα της περιοχής, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, σήμερα, Δευτέρα της Διακαινησίμου.

Ο Σεραφείμ Τσόκας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Χανίων, Μανώλη Σταματάκη και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού επισκέφθηκαν την Κίσσαμο και το Έλος, όπου παρευρέθηκαν στο τοπικό πανηγύρι, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν το χωριό Κολένι, τόπο καταγωγής του υπ. Περιφερειακού Συμβούλου, Χρήστου Τσοντάκη και είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Κισσάμου, Γιώργο Μυλωνάκη, την πρόεδρο του Τoπικού Συμβουλίου, Αντωνία Φαντάκη καθώς και με φορείς και κατοίκους της περιοχής.

Τόσο ο κ. Τσόκας, όσο και η αντιπροσωπεία του συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους κατοίκους των περιοχών που επισκέφθηκαν και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί τους προβλήματα που τους απασχολούν και συγκεκριμένα, θέματα που αφορούν τις υποδομές στον αγροτικό τομέα και στον τουρισμό.

\"\"

\"\"

«Αυτές τις ημέρες, που είχαμε την χαρά να βρεθούμε και να συζητήσουμε μαζί με τους συνεργάτες μου, με δημάρχους, με φορείς και κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, μας δόθηκε η ευκαιρία να διαπιστώσουμε ότι η προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει έχει αγκαλιασθεί από την κοινωνία της Κρήτης, αφήνοντας πίσω λογικές και πρακτικές του παρελθόντος, που πλήγωσαν τον τόπο, που κράτησαν στάσιμη την Κρήτη» ανέφερε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Σεραφείμ Τσόκας.

«Διαπιστώνουμε, ότι το άλμα προς τα εμπρός για την Κρήτη γίνεται πράξη για μια Περιφέρεια ικανή να αξιοποιεί, να συνθέτει, να υλοποιεί αναπτυξιακές πολιτικές προς όφελος όλων των πολιτών του νησιού. Όλοι μαζί μπορούμε και θα το επιτύχουμε στις εκλογές του Μαΐου» επεσήμανε ο κ. Τσόκας .

Ο υπ. Περιφερειάρχης, ανήμερα του Πάσχα, μαζί με αντιπροσωπεία του συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» επισκέφθηκαν την Ι.Μ. Γωνιάς στο Κολυμβάρι Χανίων και παρέστησαν στην Δεύτερη Ανάσταση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook