Την υποψηφιότητά του στο δήμο Κισάμου, ανακοίνωσε και επισήμως ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων και υποστράτηγος ε.α. Αρτέμης Κουτσαυτάκης.

Στην ανακοίνωσή του, στην οποία ευχαριστεί όσους συνεργάστηκαν και βοήθησαν στο έργο της αστυνομίας τα προηγούμενα χρόνια της θητείας του, καταλήγει στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στο πλευρό του νυν και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Μυλωνάκη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του υποστρατήγου ε.α. Αρτέμη Κουτσαυτάκη:

Μετά την αναγκαστική μου αποστρατεία από την Πολιτεία, νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους ανθρώπους, που στήριξαν να βήματα μου όλα αυτά τα χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στο αστυνομικό προσωπικό που στήριξε την Υπηρεσιακή μου πορεία.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να τονίσω ότι η συμβολή του υπήρξε σημαντική και καθοριστική, ανταποκρίθηκε υποδειγματικά στα καθήκοντα του, ενισχύοντας το αίσθημα της ασφάλειας στην τοπική κοινωνία των Χανίων.

Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για μένα η στήριξη της κοινωνίας των Χανίων. Ευχαριστώ τους πολίτες του Νομού μας για την αναγνώριση, τη συμπαράσταση και την καταξίωση που δείχνουν στο πρόσωπο μου.

Η προσπάθεια μου όλα αυτά τα χρόνια είχε ανταπόκριση από τους πολίτες, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τη δυσκολία των συνθηκών που αντιμετώπιζα, ήταν και είναι κοντά μου και με στηρίζουν.

Ευχαριστώ, τους Μητροπολίτες του Νομού μας, που στάθηκαν δίπλα σε κάθε βήμα μου, στηρίζοντας με, ηθικά και πνευματικά, σε όλες τις δύσκολες συνθήκες και στιγμές της ζωής μου.

Επιπλέον, ευχαριστώ τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης για την άριστη συνεργασία μας και την προβολή του έργου της Αστυνομίας με αντικειμενικότητα και αμεροληψία.

Τέλος ευχαριστώ, όλους του φορείς και συλλόγους της πόλης μας για την εξαιρετική συνεργασία, που είχαμε, αντιμετωπίζοντας από κοινού, όποια θέματα προέκυπταν.

Δεν θα μπορούσα όμως να μην αναφερθώ, στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων και να ευχαριστήσω για την κοινή αντιμετώπιση των ζητημάτων αστυνομικής φύσεως.

Θεωρώ όμως ότι είναι υποχρέωση μου να προσφέρω στην τοπική κοινωνία από ένα διαφορετικό ρόλο.

Αυτός είναι ο λόγος που θα στηρίξω το Δήμο Κισσάμου με τον συνδυασμό του νυν και υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Μυλωνάκη, τονίζοντας ότι δεν ανταγωνίζομαι κανέναν.

Μοναδικός στόχος και σκοπός μου είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η συμμετοχή μου στην πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας, σε όλους τους τομείς.

Σας ευχαριστώ
Με εκτίμηση
Αρτέμης Κουτσαυτάκης
Υποστράτηγος ε.α.