Τρεις νέες υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν, για το δήμο Κισάμου, με τον συνδυασμό \”Ανέξαρτητη Πρωτοβουλία Ευθύνης\”.

Οι κ. Ραϊσάκης Ιωάννης, Εμμανουήλ Στ. Πατερομιχελάκης και Κων/νος Γεωργ. Καστανοπουλάκης ανακοίνωσαν με τις παρακάτω επιστολές τους, την υποψηφιότητά τους:

Επιστολή στήριξης συνδυασμού  “Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ευθύνης” κου Ραϊσάκη Ιωάννη

«Ενδιαφερόμαστε πραγματικά, σκεφτόμαστε διαφορετικά»,

Είναι το σύνθημα της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης που για μένα προσωπικά, αποτελεί την ουσία των όσων πρεσβεύει ο Συνδυασμός.

Με γνώμονα την προσφορά στον τόπο που όλοι αγαπάμε, αποφάσισα να συμπορευθώ με την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ευθύνης και το Γιώργο Αννουσάκη, στου οποίου το πρόσωπο αναγνώρισα την εντιμότητα του λόγου και την δίψα για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Κισάμου.

Η υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές αποτελεί απόφαση η οποία στηρίζεται στην ανάγκη των νέων ανθρώπων της περιοχής, να είναι ενεργοί πολίτες και όχι απλά παρατηρητές των εξελίξεων.

«Είμαστε μια γενιά, που μπορεί να δώσει αξία στον τόπο μας»
«Είμαστε μια γενιά που μπορεί να δώσει αξία στην ποιότητα της ζωής μας»

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΡΑΪΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Επιστολή στήριξης συνδυασμού “Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ευθύνης”  κου Εμμανουήλ Στ. Πατερομιχελάκη

Ο συνδυασμός της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης και το πρόσωπο του Αννουσάκη Γιώργου αντιπροσωπεύουν τα ιδανικά εκείνα, για τα οποία εμείς οι νέοι και ενεργοί πολίτες της Κισσάμου πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε.

Αποδέχτηκα την πρόσκληση της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης να συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, ώστε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε τον τόπο μας, την Κίσαμο, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα. Γιατί θέλουμε να είμαστε μια γενιά μπροστά.

Δεν θέλουμε και δεν επιδιώκουμε τίποτα έτοιμο. Πρέπει όλοι μας να προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώνουμε την ποιότητα του τόπου μας και της ζωής μας.

Επιστολή στήριξης συνδυασμού  “Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ευθύνης” κου Κων/νου Γεωργ. Καστανοπουλάκη

Mε αίσθημα ευθύνης απέναντι στην οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους συντοπίτες μου, αποδέχτηκα την πρόσκληση του Γιώργου Αννουσάκη και της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης να συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Αποδέχτηκα την πρόσκληση για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε τον τόπο μας, την Κίσαμο. Μακρυά από πολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα. Γιατί θέλουμε και μπορούμε να βλέπουμε μια γενιά μπροστά. Για να κάνουμε τον τόπο που μας γέννησε καλύτερο για τα παιδά μας. Όλοι εμείς που παλεύουμε καθημερινά για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της δουλειάς μας, θέλουμε οι κόποι μας, στο τέλος να καρποφορούν.

Δεν θέλουμε και δεν επιδιώκουμε τίποτα έτοιμο. Είμαστε νέοι άνθρωποι και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για μια Κίσαμο ομορφότερη, καθαρότερη γεμάτη από δραστηριότητες για τα παιδιά, τους νέους και τους ηλικιωμένους.

Θέλουμε το μέλλον των παιδιών μας να είναι η ΚΙΣΑΜΟΣ, ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Με εκτίμηση
Κων/νος Γεωργ. Καστανοπουλάκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook