Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρωσία η συμπεριφορά του εθνικιστή πολιτικού Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι απέναντι σε μια έγκυο δημοσιογράφο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Η ερώτηση της δημοσιογράφου Στέλα Ντουμποβίτσκαγια για το αν πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις κατά της Ουκρανίας προκάλεσε την οργή του Ρώσου πολιτικού, ο οποίος ζήτησε από τους βοηθούς του να την πιάσουν και να τη βιάσουν «βίαια» παρά το γεγονός ότι η Ντουμποβίτσκαγια είναι έξι μηνών έγκυος.

Το πρωτοφανές περιστατικό κατέγραψαν μάλιστα και οι τηλεοπτικές κάμερες.

Στο επεισόδιο παρενέβη ένας άνδρας δημοσιογράφος και ρώτησε τον Ζιρινόφκσι: «Είναι έγκυος γιατί της επιτίθεστε;». Το αποτέλεσμα ήταν μια νέα έκρηξη του Ζιρινόφσκι που έσπρωξε τους βοηθούς του λέγοντας τους: «Πηγαίνετε και φιλήστε την. Πιάστε την».

Τότε ένας από τους δύο ακούμπησε τη δημοσιογράφο προκαλώντας την παρέμβαση άλλης δημοσιογράφου, της Γιούλιας Τσουτσάλοβα που είπε στον Ζιρινόφσκι: «Αυτό είναι εξευτελιστικό, τι κάνετε εκεί;» για να εισπράξει την απάντηση του εθνικιστή πολιτικού: «Τι δουλειά έχεις εσύ να επεμβαίνεις, είσαι λεσβία; Φύγε από εδώ».

Έπειτα από όλη αυτή την ένταση, η Ντουμποβίτσκαγια οδηγήθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο. Η δημοσιογράφος εργάζεται στο Russia Today, το οποίο δηλώνει αποφασισμένο να κινηθεί νομικά κατά του Ζιρινόφσκι.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook