Ξεκίνησε σήμερα το πρωί από το Ρέθυμνο η περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Κρήτη η οποία και θα ολοκληρωθεί αύριο στο Λασίθι.

Ο κ. Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον τον υποψήφιο Περιφερειάρχη της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης Μιχάλη Κριτσωτάκη, τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Γιάννη Σταθάκη και τον βουλευτή Ρεθύμνου Ανδρέα Ξάνθο, έκανε βόλτα στο κέντρο της πόλης, συζητώντας με κόσμο και επαγγελματίες για τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η περιοδεία του κ. Τσίπρα στο Ρέθυμνο θα συνεχιστεί με επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και συζήτηση με γιατρούς και εργαζόμενους, επίσκεψη στο Σπήλι του Δήμου Αγίου Βασιλείου, όπου θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση, ενώ στις 20:00 στα Χανιά θα γίνει η κεντρική ομιλίας στην πλατεία αγοράς στα Χανιά

Πρόγραμμα περιοδείας την Τετάρτη 23/4

10:00 πμ Η περιοδεία του θα αρχίσει το πρωί από τη Νεάπολη όπου θα συνομιλήσει με κατοίκους στα νέα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Επάνω Μεραμπέλου.

11:00 πμ Σε συνέχεια θα επισκεφθεί τον Άγιο Νικόλαο και θα εγκαινιάσει το Εκλογικό Κέντρο της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης και θα χαιρετήσει στην εκδήλωση.

13:00 μμ Η περιοδεία θα συνεχιστεί στη Σητεία με επίσκεψη στο νοσοκομείο της πόλης και συνάντηση με φορείς της πόλης και της περιοχής.

18:00 μμ Το απόγευμα θα επισκεφθεί τον Μακρύ Γιαλό.

• 20.00 Το βράδυ θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην Πλατεία Ηρώων στην Ιεράπετρα.

(φωτογραφία rethnea.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook