Ενώ ακόμα δεν είχε τελεστεί η κηδεία του Γιώργου Γυπαράκη στην Ασή Γωνιά, ο γνωστός λυράρης Νίκος Ζωιδάκης μιλώντας στην εκπομπή του Epsilon TV \’\’Τώρα..ότι συμβαίνει\’\’ και στη Φαίη Μαυραγάνη, αναφέρθηκε στο τρόπο που γλεντούν στην Κρήτη το Πάσχα, προκαλώντας αλγεινές εντυπώσεις, καταρχήν για την παραδοχή του φαινομένου και έπειτα για την χρονική συγκυρία, λίγες ώρες μετά την τραγωδία στα Μυριοκέφαλα.

Συγκεκριμένα ο λυράρης ερωτώμενος για το πως περνούν στην Κρήτη το Πάσχα ανέφερε:

\”Η ιδιαιτερότητα των Κρητικών είναι πως ότι κάνουν, το κάνουν με θόρυβο. ..και ξέρετε πως γίνεται ο θόρυβος στην Κρήτη, ε;\”

-\”Με μπαλωθιές\” λέει η δημοσιογράφος γεμάτη ικανοποίηση που βρήκε την απάντηση και ξέσπασαν σε γέλια όλοι στο πλατό…

Την εκπομπή παρακολουθούσαν κρητικοί και δεν έλειψαν οι αντιδράσεις. Μάλιστα ένας τηλεθεατής έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας  στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων:

\”Σας παρακαλώ όπως στην αυριανή σας εκπομπή διορθώσετε από την μεριά σας την άστοχη αυτή δήλωση που ακούστηκε στην εκπομπή σας, γιατί δεν είναι ιδιαιτερότητα ή μαγκιά ή συνήθεια αυτή άλλα μια μάστιγα χρόνων την την οποία καταδικάζει έτσι κι αλλιώς το συντριπτικό κομμάτι του νησιού…
Ευχαριστώ για την φιλοξενία και παρακαλώ να διαβαστεί η διαμαρτυρία μου στον αέρα
Φιλικά,
Αριστείδης Αθανασάκης\”

Ίσως και ο ίδιος ο γνωστός λυράρης, εκτός από την Φ. Μαυραγάνη, να πρέπει να επαναδιατυπώσει την άποψη του για τις μπαλωθιές, την ώρα που ένας νέος άνθρωπος είναι στο χώμα και ένας άλλος \”παλεύει\” στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο.

Flashnews.gr/ Μαν. Αλεξάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook