Με έντονο αέρα ανανέωσης συνεχίζει να ενισχύεται τόσο ο κεντρικός κορμός, όσο και τα συμβούλια τοπικών κοινοτήτων του ψηφοδελτίου της παράταξης «Μινώα Πεδιάδας – Τόπος με Μέλλον» του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας και επικεφαλής της, κ. Ζαχαρία Καλογεράκη.
Σε ό,τι αφορά τον κεντρικό κορμό, η κα. Αγγελάκη Δέσποινα του Μηνά και ο κ. Δοξαστάκης Ευάγγελος του Γεωργίου συμμετέχουν στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Αρκαλοχωρίου και της Δημοτικής Ενότητας Θραψανού αντίστοιχα.
Η κα. Αγγελάκη Δέσποινα του Μηνά κατάγεται από τον οικισμό Φιλίπποι της Δημοτικής Ενότητας Αρκαλοχωρίου. Εργάζεται επί σειρά ετών ως ιδιωτική υπάλληλος και διαθέτει μακρά διαδρομή στον τουριστικό τομέα. Οι γνώσεις και η πολύτιμη εμπειρία της αποτελούν ουσιαστικό αρωγό στην κοινή δημιουργική προσπάθεια της παράταξης για το μέλλον του τόπου μας.
Ο κ. Δοξαστάκης Ευάγγελος του Γεωργίου στη Δημοτική Ενότητα Θραψανού εργάζεται επί σειρά ετών ως τραπεζικός, με αναγνωρισμένη προσφορά στα κοινά και σημαντική αναφορά στην περιοχή και την τοπική κοινωνία. Δραστήριος και ενεργητικός θέτει ως υποψήφιος της παράταξης, όλες του τις δυνάμεις στην υπηρεσία των συνδημοτών του, αγωνιζόμενος για την ευημερία και την ανάπτυξη της περιοχής μας.
Στον ίδιο άξονα της ανανέωσης κινούνται και οι νέες δυναμικές υποψηφιότητες στην περιοχή του Πανοράματος. Συγκεκριμένα, το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Μινώα Πεδιάδας – Τόπος με Μέλλον» στην τοπική κοινότητα Πανοράματος της Δημοτικής Ενότητας Αρκαλοχωρίου τιμούν με τη συμμετοχή τους οι:
Τοπική Κοινότητα Πανοράματος
· Αχίνα – Πανακούλια Μαριάνθη του Ευαγγέλου
· Μαρινάκης Γεώργιος του Μανούσου
· Συσμανίδης Πρόδρομος (Μάκης) του Χαράλαμπου
· Χατζηβασίλης Εμμανουήλ του Κωνσταντίνου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook