Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο ένα 7χρονο αγόρι που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα την Παρασκευή σε δρόμο του Αμπερντίν της Σκωτίας. Ο Preston Flores είχε βγει τρέχοντας στο δρόμο ενώ καιγόταν και υπέστη εγκαύματα στο 80% του σώματός του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 7χρονος να έπεσε θύμα κάποιου αστείου που είχε πολύ λάθος κατάληξη καθώς τα ρούχα του ήταν βουτηγμένα στο πετρέλαιο.

«Το αγοράκι μας έφυγε από τη ζωή, σήμαινε για μας τα πάντα, πάντα θα μας λείπει και θα τον αγαπάμε. Η απώλειά του έχει διαλύσει την οικογένειά μας», ανέφερε η μητέρα του Luisza σε δήλωση εκ μέρους της οικογένειας του μικρού Preston.

Σύμφωνα με τη σκωτσέζικη αστυνομία δεν φαίνεται μέχρι στιγμής ο θάνατος του αγοριού να αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια, ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Αμπερντίν και στη συνέχεια σε κλινική στο Εδιμβούργο, όπου σήμερα εξέπνευσε.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν με τρόμο πώς είδαν το αγόρι, ουρλιάζοντας, να τρέχει ενώ καιγόταν, με τα φλεγόμενα ρούχα του κολλημένα στο κορμί του.

Ένας από τους μάρτυρες τού έδωσε έναν κουβά νερό και το αγόρι τον άδειασε πάνω του σε μία απέλπιδα προσπάθεια να γλιτώσει.

Η 17χρονη Victoria Pirie περιέγραψε τις σπαρακτικές κραυγές του 7χρονου καθώς έτρεχε κλαίγοντας. «Ήταν φρικτό, από το λαιμό και κάτω καιγόταν, τα ρούχα κολλούσαν πάνω του», ανέφερε

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook