Με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολο Βουλγαράκη, συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 22 Απριλίου 2014, η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον συνδυασμό της «Ελιάς», κα Βίκη Μάτσικα, η οποία συνοδευόταν από μέλη της παράταξής της.
Ο κ. Βουλγαράκης αντάλλαξε ευχές με την κα Μάτσικα, τόσο λόγω των ημερών, όσο και για καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές για την Ευρωβουλή.
Η υποψήφια Ευρωβουλευτής με την Δημοκρατική παράταξη της «Ελιάς» συζήτησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων τις προοπτικές συνεργασίας, αλλά και τον ενεργό ρόλο που θα πρέπει να έχει η Κρήτη στην Ευρώπη. 
Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Βουλγαράκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα Ευρωπαϊκά κονδύλια, όπως το ΕΣΠΑ, το οποίο, όπως υποστήριξε, η Περιφέρεια Κρήτης, αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος του νησιού και των Κρητικών, ενώ από την πλευρά της, η κα Μάτσικα τόνισε πως, τόσο οι Ευρωβουλευτές, όσο και οι Aυτοδιοικητικοί Φορείς, θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου ν’ αλλάξει σελίδα η Ελλάδα αλλά και η Ευρώπη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook