Με τη φράση αυτή ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε απάντηση από τα Χανιά, σε όσους ασκούν κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι έχει κοινές θέσεις με την \”Ελιά\” και το \”Ποτάμι\”.

Ο κος Τσίπρας έφτασε λίγο μετά τις 17:00 στο εκλογικό κέντρο της παράταξης \”Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Ανθρωπος\” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο το Γιάννη Σαρρή.

\"\"

\"\"

\"\"

Μπαίνοντας στο εκλογικό κέντρο συνομίλησε για λίγο με το Γιάννη Σαρρή και αρκέστηκε να πει: “Συζητάμε για το ποσοστό με το οποίο θα πάει στον δεύτερο γύρο, δεν ήρθα εδώ για δηλώσεις, ήρθα για να γνωρίσω τον αυριανό δήμαρχο”.

Στα απανωτά ερωτήμτα των δημοσιογράφων απλά σχολίασε τα εξής: \”Εμείς έχουμε μια διαφορά από τα άλλα κόμματα και από τις άλλες παρατάξεις. Ποιά είναι η διαφορά μας, εμείς εμπιστευόμαστε τα μέλη μας και δε χρίζουμε ούτε βγάζουμε λαγούς απ\’ τα καπέλα μας, έχουμε διαδικασίες δημοκρατικές. μας κατηγορούνε βεβαίως οι άλλοι γιατί φοωούνται τη Δημοκρατία. Γιατί η λαϊκή ετυμηγορία και η λαϊκή βούληση γι\’ αυτούς είναι κίνδυνος και η Δημοκρατία είναι κίνδυνος γι\’ αυτό και τη έχουν συρρικνώσει. Εμείς όμως δε θα αλλάξουμε, δεν θα γίνουμε ποτέ μαντρί, όπως είναι οι άλλοι, έχουν τα μαντριά τους και τους μαντρώνουν όλους, εμείς έχουμε ελέυθερους και σκεπτόμενους πολίτες. Δημοκρατικά αποφασίζουμε και η διαφορά μας με τις άλλες παρατάξεις και τις άλλες δυνάμεις είναι ότι εμείς θέλουμε βέβαίως την κυβέρνηση όχι στο όνομα του λαού να κυβερνάμε ερήμην του αλλά αμζί με το λαό για το λαό από το λαό αυτή είναι η διαφορά μας\”. είπε χαρακτηρισικά.

Στη συνέχεια κληθείς να σχολιάσει όσους ισχυρίζονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κοινές θέσεις με \”Ελιά\” και \”Ποτάμι\” είπε χαρακτηριστικά: \”Επισκεπτόμενος την Κρήτη έφαγα πολλές ελιές και είδα πολλά ποτάμια να εκβάλλουν…\”

Ο κος Τσίπρας απόψε στις 20:00 πραγματοποιεί κεντρική ομιλία στην πλατεία της Δημοτικής αγοράς των Χανίων, ομιλία που μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το Flashnews.gr

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook