Υλικά
 
• 500 γρ. πατάτες φρέσκιες, κομμένες σε ροδέλες
• 100 ml. παρθένο ελαιόλαδο
• 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
• 150 γρ. ανθόγαλο
• 80 γρ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
• Αλάτι & πιπέρι (ανάλογο)
 
Εκτέλεση
 
Αλατίζουμε τις πατάτες και τις βάζουμε σε σουρωτήρι να βγάλουν τα νερά τους. Στη συνέχεια, τις τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο στους 170ο C μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρυσοκίτρινο χρώμα. Αποσύρουμε και στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. 
 
Παράλληλα, ενσωματώνουμε το ανθόγαλο με το γιαούρτι και φτιάχνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι. 
 
Αραδιάζουμε τις πατάτες σε πυρίμαχο σκεύος, πασπαλίζουμε με το δυόσμο και τέλος απλώνουμε το ανθόγαλο με το γιαούρτι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 20 λεπτά.