Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Ευριπίδη Κουκιαδάκη και υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη" από τους κατοίκους δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου Αρχανών Αστερουσίων χθες το απόγευμα. 

Η περιοδεία του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη και υποψήφιων συμβούλων για την περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου ξεκίνησε από το χωριό Κουνάβοι όπου η υποδοχή στα μέλη του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη" ήταν ιδιαίτερα θερμή από τους κατοίκους που εξέφρασαν την αμέριστη στήριξη τους στο συνδυασμό εκφράζοντας την πεποίθηση νίκης στις εκλογές της 18ης Μαΐου. 

Ο κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, αφού αντάλλαξαν ευχές με τους πολίτες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν με προσοχή τα θέματα που τους έθεσαν και να δώσουν απαντήσεις σε ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της περιφέρειας. 

Ανάλογη ήταν η συνέχεια και στα χωριά Καταλαγάρι, Πεζά, Καλονή, Αγιος Βασίλειος και Χουδέτσι όπου επισκέφτηκαν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη", με τους κατοίκους να εκφράζουν την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στο συνδυασμό και στον υποψήφιο περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στην Ιερά Μονή Επανωσήφη όπου ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με τον Ηγούμενο της Μονής.