Παρών στις προσεχείς δημοτικές εκλογές , στο πλευρό του Μ. Σκουλάκη δηλώνει ο ε.α Αξιωματικός Πυροσβεστικού Σώματος κ. Αντώνης Μαναρώλης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη \”Χανιά: Μαζί για τον Δήμο μας\”

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Μαναρώλης αναφέρει:

Επιβραβεύοντας την πολύ μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε τον Γενάρη του 2011, για την αναμόρφωση και την επίλυση χρόνιων προβλημάτων του διευρυμένου Καλλικρατικού Δήμου Χανίων, δηλώνω παρών στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο του Δήμου μας και απών από ιδιοτελείς σκοπιμότητες. Τάσσομαι εθελοντής, στην συνέχιση της προσπάθειας αυτής, στο πλευρό του νυν και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Σκουλάκη, των άξιων συνεργατών του, αλλά και των ακούραστων υπαλλήλων του Δήμου μας, οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα στην υλοποίηση του έργου που επιτελέστηκε.

Από την πλευρά μου δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, με ανιδιοτέλεια, εντιμότητα και αξιοκρατική αντίληψη για την πρόοδο και ανάπτυξη του Δήμου μας και για την επίλυση των προβλημάτων – μικρών και μεγάλων – των συμπολιτών μου. Εύχομαι καλή επιτυχία στους υποψηφίους όλων των συνδυασμών, μέσα από ένα τίμιο αγώνα και μόνο για το καλό του τόπου μας.

Ότι ονειρευόμαστε δεν κτίζεται σε μια παλάμη που ζητιανεύει αλλά σ’ αυτήν που σφίγγεται σε μια γροθιά…

Πιστεύοντας στην στήριξη σας για να διαμορφώσουμε μαζί τον Δήμο που μας αξίζει και θέλουμε.

Με εκτίμηση

ΜΑΝΑΡΩΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ
Αξιωματικός Πυροσβεστικού Σώματος ε.α.,
Πρόεδρος Αθλητικού Ομίλου Ρακέτας Αγίων Αποστόλων
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου & Λυκείου Ν. Κυδωνίας (2008-2013)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook