Ο κύβος ερρίφθη για την μετακίνηση του μοναδικού παιδοχειρούργου του Νοσοκομείου Χανίων, με την υπογραφή σήμερα της σχετικής απόφασης από τον Διοικητή του Ιδρύματος κ. Χαράλαμπο Δουλγεράκη, μια υπόθεση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Πρόεδρου της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ. Γιώργου Αρχοντάκη, ο οποιος δημόσια έκανε λόγο για μεθοδευμένη επιχείρηση αποδυνάμωσης του Νοσοκομείου Χανίων (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με την απόφαση, η μετακίνηση του παιδοχειρουργού στο Ηράκλειο, στο ΠΑΓΝΗ, θα ισχύσει ως και την ανάληψη των καθηκόντων του επικουρικού ιατρού, η θέση του οποίου, σύμφωνα με τον Διοικητή της 7ης ΥΠΕ, κ. Αντώνη Γρηγοράκη, έχει ήδη προκηρυχθεί.

Δείτε το σχετικό έγγραφο

\"\"

Υπενθυμίζεται οτι η απάντηση της ΔΥΠΕ δια του κ. Γρηγοράκη, στη δημόσια καταγγελία του κ. Αρχοντάκη και την αγωνία που εξέφρασε για την συνολική αποδυνάμωση του Νοσοκομείου Χανίων, ήταν ότι πρόκειται άδικη επίθεση αφού η μετακίνηση του παιδοχειρουργού είναι προσωρινή (δείτε εδώ).

Το γεγονός βέβαια είναι ότι το Νοσοκομείο Χανίων αυτή τη στιγμή μένει χωρίς παιδοχειρουργό για τουλάχιστον ενάμιση μήνα, που σημαίνει ότι ασθενείς με τις οικογένειές τους θα υποστούν την ταλαιπωρία της μετακίνησης στο Ηράκλειο για να \”βρουν την υγειά τους\”.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook