Στον εορτασμό του πολιούχου και προστάτη της Ιεράπετρας, Αγίου Γεώργιου, παραβρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σεραφείμ Τσόκας που ακολούθησε τη λιτάνευση της θαυματουργού εικόνας και των ιερών λειψάνων του Αγίου Γεωργίου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Ο κ. Σεραφείμ Τσόκας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, κ. Γιώργο Ζερβάκη, και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους του Συνδυασμού επισκέφθηκε την πόλη της Ιεράπετρας και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες, και σε όλους και όλες για τις ημέρες του Πάσχα, επισημαίνοντας ότι το Αναστάσιμο φως και ο Άγιος Γεώργιος να βοηθήσουν για να τα βγάλουμε πέρα τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος και εμείς.

\"\"

Κατά την περιοδεία του στη συνέχεια στην πόλη, τόσο ο ίδιος όσο και η αντιπροσωπεία του συνδυασμού έτυχαν θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της Ιεράπετρας που εκδήλωσαν τη στήριξη τους στον Σεραφείμ Τσόκα .

\"\"

Ο κ. Τσόκας συζήτησε με τον σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιο , τον δήμαρχο Ιεράπετρας κ.Σήφη Αναστασάκη , και στη συνέχεια με τον Πρόεδρο των εμποροβιοτεχνών κ.Στέλιο Γιακουμάκη ,τον Διευθυντή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, κ. Χαράλαμπο Κανάκη, τον αντιπρόεδρο των παραγωγών Λαϊκών Αγορών κ. Δημήτρη Μαρκάκη και κατοίκους της περιοχής που αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν .

\"\"

Ο Σεραφείμ Τσόκας κατά τις συναντήσεις που είχε, επεσήμανε ότι ο νομός Λασιθίου είναι ένας από τους παραμελημένους νομούς. Παράλληλα, τόνισε ότι όλοι πρέπει να σκύψουν με μεγάλη προσοχή πάνω στα προβλήματα του Λασιθίου και επιτέλους να δοθούν λύσεις ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική πολιτική και στην στήριξη από την πλευρά της Περιφέρειας με την ανάληψη θαρραλέων και τολμηρών δράσεων προκειμένου να υπερνικήσουμε την κρίση να κάνουμε μια καινούργια αρχή, με συμμάχους την αισιοδοξία, τη δημιουργικότητα, τη γνώση, και τη σκληρή δουλειά.

\"\"

Νωρίτερα, ο κ. Σεραφείμ Τσόκας, επισκέφθηκε τον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Σελινάρι ενώ χθες το βράδυ επισκέφθηκε την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη .

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook