Από την περιοχή της Καντάνου καθώς & Παλαιόχωρας ξεκίνησε την περιοδεία του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, όπως και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη».

Αφού τους καλωσόρισε, ο Δήμαρχος Καντάνου Σελίνου, κ. Γεώργιος Δερμιτζάκης, αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που είχε μέχρι σήμερα με τον κ. Βουλγαράκη και τους συνεργάτες του.

Στη συνέχεια, ο κ. Βουλγαράκης αναφέρθηκε στα έργα και στις μελέτες που έχουν γίνει στον Δήμο Καντάνου – Σελίνου, αναλυτικότερα για τα Ενταγμένα έργα ΕΣΠΑ 2007-2013 προϋπολογισμού 4.948.021 €,

Έργα για βελτίωση Οδικής Ασφάλειας (τάπητες , τεχνικά έργα, προστασία από πτώση βράχων, οριζόντια –κάθετη σήμανση) Βελτιώσεις Κτιριακών Υποδομών Κέντρου Υγείας Καντάνου προϋπολογισμού 285.000 € ,Αποκατάσταση Βατότητας και Βελτίωση Οδικού δικτύου Α΄& Β΄ φάση 2012 – Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου ,καθώς επίσης μελέτη ανάδειξης παλαιάς επαρχιακής οδού Άναβος – Κάντανος, Διευθέτηση Ομβρίων. Έργα και μελέτες που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια (Πράσινη Ανάπτυξη) προϋπολογισμού 771.429,22 €. 

Αναφέρθηκε στα έργα με το νέο ΣΕΣ ( Βασικές βελτιώσεις του οδικού δικτύου Ταυρωνίτη – Παλαιόχωρας με νέα οδική χάραξη στα τμήματα Βουκολιών – Κακόπετρο – Κάντανο). 

Οι αναφερόμενες μελέτες είναι στο στάδιο της διακήρυξης. Επίσης ο Βασικός Νότιος Άξονας Χρυσοσκαλίτισσα - Παλαιόχωρα είναι στο στάδιο της έγκρισης μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων & χρηματοδοτείται κανονικά για την ολοκλήρωση του. Προχωρά η μελέτη για την ενοποίηση & ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων του Δήμου.

Τέλος άκουσε με προσοχή τα θέματα που του έθεσαν οι πολίτες, δίδοντας απαντήσεις σε ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας.