Από την περιοχή της Καντάνου καθώς & Παλαιόχωρας ξεκίνησε την περιοδεία του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, όπως και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη».
Αφού τους καλωσόρισε, ο Δήμαρχος Καντάνου Σελίνου, κ. Γεώργιος Δερμιτζάκης, αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που είχε μέχρι σήμερα με τον κ. Βουλγαράκη και τους συνεργάτες του.
Στη συνέχεια, ο κ. Βουλγαράκης αναφέρθηκε στα έργα και στις μελέτες που έχουν γίνει στον Δήμο Καντάνου – Σελίνου, αναλυτικότερα για τα Ενταγμένα έργα ΕΣΠΑ 2007-2013 προϋπολογισμού 4.948.021 €,

Έργα για βελτίωση Οδικής Ασφάλειας (τάπητες , τεχνικά έργα, προστασία από πτώση βράχων, οριζόντια –κάθετη σήμανση) Βελτιώσεις Κτιριακών Υποδομών Κέντρου Υγείας Καντάνου προϋπολογισμού 285.000 € ,Αποκατάσταση Βατότητας και Βελτίωση Οδικού δικτύου Α΄& Β΄ φάση 2012 – Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου ,καθώς επίσης μελέτη ανάδειξης παλαιάς επαρχιακής οδού Άναβος – Κάντανος, Διευθέτηση Ομβρίων. Έργα και μελέτες που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια (Πράσινη Ανάπτυξη) προϋπολογισμού 771.429,22 €. 

Αναφέρθηκε στα έργα με το νέο ΣΕΣ ( Βασικές βελτιώσεις του οδικού δικτύου Ταυρωνίτη – Παλαιόχωρας με νέα οδική χάραξη στα τμήματα Βουκολιών – Κακόπετρο – Κάντανο). 
Οι αναφερόμενες μελέτες είναι στο στάδιο της διακήρυξης. Επίσης ο Βασικός Νότιος Άξονας Χρυσοσκαλίτισσα – Παλαιόχωρα είναι στο στάδιο της έγκρισης μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων & χρηματοδοτείται κανονικά για την ολοκλήρωση του. Προχωρά η μελέτη για την ενοποίηση & ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων του Δήμου.
Τέλος άκουσε με προσοχή τα θέματα που του έθεσαν οι πολίτες, δίδοντας απαντήσεις σε ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook