Με τέσσερις αθλητές θα βρεθεί στο Γαλαξίδι ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Laser 4.7.

Η σχετική ενημέρωση του ΙΟΧ:

Ξεκίνησε την Τετάρτη (23/4) στο Γαλαξίδι το πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου Laser 4.7, το οποίο διοργανώνει η Ε.Ι.Ο. σε συνεργασία με τον Δήμο Δελφών, τον Ν.Ο. Γαλαξιδίου και την Δημοτική Ενότητα Γαλαξιδίου.
Εκ μέρους του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων λαμβάνουν μέρος τέσσερις αθλητές, οι οποίοι εξασφάλισαν την πρόκρισή τους χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις τους στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Πρόκειται για τους Οδυσσέα Μάμαλη, Ναταλία Νίλσεν, Δήμητρα Χριστοφορίδη και Λευτέρη Μανιουδάκη, στόχος των οποίων είναι οι ταχύτερες κούρσες και το πλασάρισμα στις όσο το δυνατόν πιο υψηλές θέσεις.
Συνολικά, το πρόγραμμα των αγώνων που ολοκληρώνονται το Σάββατο (26/4), περιλαμβάνει 12 ιστιοδρομίες.
Να σημειωθεί εν τω μεταξύ ότι ο Νίκος Κοζωνάκης κατετάγη στην 39η θέση του \”αργυρού στόλου\” στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για σκάφη τύπου Optimist που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πόρτο Ράφτη. Ο Κοζωνάκης τα πήγε αρκετά καλά και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει όσον αφορά την ιστιοπλοΐα. Συνολικά, στο πρωτάθλημα πήραν μέρος 246 αθλητές και αθλήτριες, με τους 85 πρώτους να εντάσσονται στον \”χρυσό στόλο\”, τους 82, όπου ο Κοζωνάκης, στον \”αργυρό\” και οι υπόλοιποι 79 στον \”χάλκινο στόλο\”.
Τέλος, μία ακόμα σπουδαία επιτυχία για τον Ι.Ο. Χανίων σημειώθηκε από τους μικρούς αθλητές Μαρία Κοζωνάκη, Νίκος Κοζωνάκη, Αργυρώ Μαλεκάκη και Γιώργο Ζαχαριουδάκη οι οποίοι εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στο Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist για 11χρονα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook