Στο Ηράκλειο για την πραγματοποίηση ημερίδας θα βρεθεί η ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Η έλλειψη 50άρας πισίνας στα Χανιά... οδηγεί στο Ηράκλειο την πραγματοποίηση της ημερίδας για την Τεχνική Κολύμβηση, στην οποία θα λάβει μέρος ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, με τους αθλητές και τις αθλήτριές του να θέτουν έτσι στην τελική ευθεία την προετοιμασία τους ενόψει της συμμετοχής τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ που είναι προγραμματισμένο για τις 9-11 Μαΐου στο Κολυμβητήριο Περιστερίου.
Ο τεχνικός του χανιώτικου Ομίλου Ηλίας Καλαμαρίδης περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του ενόψει της σημαντικής διοργάνωσης που ακολουθεί και στην οποία δίνεται η δυνατότητα της εξασφάλισης ορίων για τις Εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών και Νέων Νεανίδων. Υπενθυμίζεται πως ειδικότερα για την κατηγορία Νέων Νεανίδων, τα Χανιά θα έχουν την ευκαιρία να φιλοξενήσουν στα τέλη Ιουνίου το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στην Ημερίδα του Σαββάτου (26/4), είναι οι εξής: Ανδρεάδης, Βασιλαντωνάκης, Βογιατζάκης, Κελαϊδής, Λεδάκης, Λουράκης, Ξηρουχάκης, Παπαδόπουλος, Παπασταματάκης, Πατεράκης Ευτύχιος, Πατεράκης Χαράλαμπος, Πιταροκοίλης, Ρινακάκης, Σαλεβουράκης, Σπανουδάκης, Τσουρουνάκης, Φραδελάκης, Φτίτι Εσκάντερ-Αλέξανδρος, Φτίτι Ιωάννης, Χίνος Ιάσων, Χίνος Παντελεήμων, Ψαρομίλιγκος και Ψαρουδάκης.

Και οι αθλήτριες: Ανδρεάδη, Βαρβέρη, Βαρουξάκη, Βερυκάκη, Βουράκη, Δημητριάδη, Δουλαβέρη, Καλαμαρίδη, Καλογεροπούλου, Κατερινάκη, Κότσαρη, Κρητικάκη, Λαμπαρδάκη Μαρία, Λαμπαρδάκη Ροζάννα, Λεδάκη, Λιβέρη, Μουζουράκη, Μποφίλη, Παπαγεωργίου, Πατεράκη, Περράκη, Πισσαδάκη, Ριτζάκη, Σαλεβουράκη, Σπανουδάκη, Σπυριδάκη, Φραδελάκη, Φραγκιαδάκη, Χατζηαναστασίου και Ψαρουδάκη.