Νέες αποκαλύψεις για τη μητέρα του φερομένου ως εξώγαμου παιδιού του διάσημου ηθοποιού, ήρθαν στην δημοσιότητα. Η οικιακή βοηθός φέρεται να ήταν έγκυος την ίδια περίοδο με την εν διαστάσει πλέον σύζυγο του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Μαρία Σράιβερ.

Σύμφωνα με αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο η γυναίκα ονομάζεται Mildred Baena και είναι 50 ετών, ενώ έχει έναν γιο περίπου 14 ετών σήμερα, τον οποίο απέκτησε κατά την περίοδο που εργαζόταν στο σπίτι του διάσημου ηθοποιού.

Οι φωτογραφίες που έχουν έρθει στην δημοσιότητα απεικονίζουν τόσο την ίδια όσο και το γιο της και έχουν αναρτηθεί από την πρώην οικιακή βοηθό, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία δηλώνει «μόνη» ή «σε αναζήτηση μιας σοβαρής σχέσης».

\"\"Οι New York Times αναφέρουν ότι η Baena, που είναι γνωστή και ως \”Patty\”, πρέπει να ήταν έγκυος περίπου την ίδια περίοδο με την σύζυγο του διάσημου ηθοποιού -όταν εκείνη περίμενε το μικρότερο από τα 4 παιδιά της, που είναι περίπου 13 χρονών σήμερα. Η Σράιβερ φαίνεται να πίστευε εκείνη την εποχή πως το παιδί που κυοφορούσε η οικιακή της βοηθός ήταν καρπός του γάμου της, που είχε μόλις τελειώσει.

Η Baena παραιτήθηκε από την θέση της τον περασμένο Ιανουάριο, μετά από 20 χρόνια υπηρεσίας στο ζεύγος Σβαρτζενέγκερ, ενώ ο γιος της λέγεται ότι εμφανιζόταν περιστασιακά στο σπίτι της οικογένειας. Η οικιακή βοηθός κέρδιζε περίπου 1.200 δολάρια την εβδομάδα ενώ φήμες λένε πως ήταν πολύ καλά αμειβόμενη από τον γενναιόδωρο ηθοποιό, που γνώριζε πως ήταν ο πατέρας του παιδιού της από τότε που αυτό ήταν σε νηπιακή ηλικία.

Η Μαρία Σράιβερ δήλωσε:  «Ηταν πολύ ψυχοφθόρα και επίπονη αυτή η περίοδος» αναφερόμενη στην χρονική στιγμή που έμαθε για το εκτός γάμου παιδί του συζύγου της, ενώ συμπλήρωσε: «Ως μητέρα που νοιάζεται για τα παιδιά της ζητάω την συμπαράσταση και τον σεβασμό της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας μου, που προσπαθεί να ξαναχτίσει την ζωή της».

\"\"Άξιο λόγου είναι πως ένα εκ των παιδιών του κινηματογραφικού \”Εξολοθρευτή\”, ο 17χρονος Πάτρικ, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter: «Κάποιες στιγμές μπορεί να αισθάνεσαι πολύ άσχημα, κάποιες μέρες θες να τα παρατήσεις όλα και να είσαι ένας απλός άνθρωπος, αλλά αγαπώ την οικογένεια μου μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος». Βέβαια λίγες ώρες αργότερα άλλαξε το όνομα που εμφανίζεται στην σελίδα του από Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ σε Σράιβερ, ενώ και η 21ετών κόρη του ζεύγους, Κάθριν, έκανε το ίδιο μία ημέρα μετά.

Μετά την αποκάλυψη όλων αυτών, η Μαρία Σράιβερ άφησε το σπίτι της οικογένειας και έχει μετακομίσει σε ξενοδοχείο.


yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook