Στη "μάχη" της Α2 "ρίχνεται" ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ANEK LINES.

Η ενημέρωση από τον ΝΟΧ:

Ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος πόλο της Α2, με το Ναυτικό Όμιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES να ρίχνεται αρχής γενομένης από την Παρασκευή (25/4) στη μάχη με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα θα βασιστεί στον ενθουσιασμό ως επί το πλείστον των νεαρών παικτών αλλά και στην εμπειρία των Βιζυράκη, Μπαριωτάκη και Λεβεντάκη. Συνολικά θα δώσει τέσσερις αγώνες στο Κολυμβητήριο Αλίμου με πρώτο αντίπαλο το Νηρέα Γέρακα, για ν’ ακολουθήσουν στη συνέχεια, κατά σειρά, ο ΟΦΗ, η Ηλιούπολη και ο Ν.Ο. Καλαμακίου.

Το πρωτάθλημα της Α2 θα γίνει σε δύο φάσεις, καθεμία από τις οποίες περιλαμβάνει δύο γύρους. Όσον αφορά τον 2ο είναι προγραμματισμένος για το τριήμερο 9-11 Μαΐου, με το Ναυτικό Όμιλο ν’ αντιμετωπίζει ξανά δηλαδή τις ίδιες ομάδες. Στην περίπτωση που η χανιώτικη ομάδα αναδειχθεί σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του Ομίλου (Β’ Αττικής) τότε θα διεκδικήσει την άνοδο για την Α1, με τους αγώνες να γίνονται πάλι σε δύο γύρους, με τον 1ο να είναι προγραμματισμένος για τις 27-29 Ιουνίου και τον 2ο για τις 18-20 Ιουλίου.
Αν ο Ν.Ο.Χ. τερματίσει από τη θέση 3 έως 5, τότε, στις ίδιες ημερομηνίες, θα κληθεί να αγωνιστεί στον Όμιλο Καθόδου.
Να σημειωθεί πως την άνοδο για την Α1 θα πάρουν οι 2 από τις 6 ομάδες ενώ στη Β’ Εθνική θα υποβιβαστούν οι 4 εκ των συνολικά 9.
Στην αποστολή για τον Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES και στη διάθεση του Ηλία Μαχαίρα βρίσκονται οι:
Λεβεντάκης, Βιζυράκης, Μπαριωτάκης, Παρασκουλάκης, Σαρτζετάκης, Κοκονάς, Μυγιάκης, Παπασηφάκης, Μαραγκουδάκης, Σκουμπάκης, Παπαδόπουλος, Πισσαδάκης, Μαρκάκης, Χατζηιωάννου, Ακρωτηριανάκης και Κεραμειανάκης.
 
Το πρόγραμμα είναι το εξής:
 
1η αγωνιστική – Παρασκευή (25/4)
19:00 ΟΦΗ - Ηλιούπολη
20:00 Νηρέας Γέρακα - Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES
Ρεπό: Ν.Ο. Καλαμακίου
 
2η αγωνιστική – Σάββατο (26/4)
11:00 Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES - ΟΦΗ
12:00 Ν.Ο. Καλαμακίου - Νηρέας Γέρακα
Ρεπό: Ηλιούπολη
 
3η αγωνιστική – Σάββατο (26/4)
19:00 Ηλιούπολη - Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES
20:00 Ν.Ο. Καλαμακίου - ΟΦΗ
Ρεπό: Νηρέας Γέρακα
 
4η αγωνιστική – Κυριακή (27/4)
10:00 Ν.Ο. Καλαμακίου - Ηλιούπολη
11:00 Νηρέας Γέρακα - ΟΦΗ
Ρεπό: Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES
 
5η αγωνιστική – Κυριακή (27/4)
17:30 Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES - Ν.Ο. Καλαμακίου
18:30 Ηλιούπολη - Νηρέας Γέρακα
Ρεπό: ΟΦΗ
 
Να σημειωθεί πως στους άλλους δύο Ομίλους βρίσκονται οι Υδραϊκός, Ποσειδώνας Ιλισίων, Ηλυσιακός, Ν.Ε. Πατρών και Ν.Ο. Πατρών (Α’ Αττικής) και οι Νίκη Βόλου, Ν.Ε. Λαμίας, Πανσερραϊκός, ΟΥΚ Βόλου και Ηρακλής (Βορράς).
Η κλήρωση της τελικής φάσης θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Μαΐου στις 13:30 στα γραφεία της Κ.Ο.Ε.