Αν και καλύτερη για ένα ημίχρονο η Μικτή Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Χανίων δεν μπόρεσε να περάσει στον τελικό και να διεκδικήσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του UEFA Regions\’ Cup.
Στον ημιτελικό της Ελλάδας η Μικτή Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ.Χ. ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 από την Εύβοια, δεχόμενη το πρώτο γκολ στο 82\’ και το δεύτερο με πέναλτι στο 90\’.
Η κούραση από το πολύωρο ταξίδι ήταν εμφανής στην επανάληψη, ενώ σίγουρα καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η απουσία σημαντικών παικτών που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να ενισχύσουν τη Μικτή (Καρβουνιάρης, Δημούσης, Πενταράκης, Τσικουδάκης κ.α.).
Η ενημέρωση από την ΕΠΣΧ για την αναμέτρηση:
Η κούραση από το πολύωρο ταξίδι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του εκτός έδρας αγώνα της Μικτής Ομάδας Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Χανίων με την αντίστοιχη της Ε.Π.Σ. Ευβοίας.

Η αντιπροσωπευτική ομάδα της Ε.Π.Σ.Χ. έμεινε εκτός τελικού μετά την ήττα της με 2-0 και δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του Uefa Regions\’ Cup.

Η Μικτή Ομάδα της Ε.Π.Σ. Χανίων έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί καμία από τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν. Στο δεύτερο ημίχρονο \”λύγισε\”, δεχόμενη το 1-0 στο 82\’ και το 2-0 στο 90\’ με εκτέλεση πέναλτι.

Η σύνθεση της Μικτής Ερασιτεχνών: Βροντάκης, Ποντικάκης, Βαρδάκης, Καβακόπουλος, Γαλανάκης, Τζαγκαράκης, Καβρουλάκης (81\’ Χριστόπουλος), Χαλκιαδάκης, Παπαθανασίου, Πετράκης (56\’ Ζαϊμίδης), Καλαϊτζάκης (73\’ Αννιτσάκης). 

Στον πάγκο ήταν και οι Τσιρώνης, Πατελάκης, Κουλούρης.

*Στην αποστολή, την οποία συνόδευσαν οι προπονητές Ευάγγελος Πρόκος και Ιωάννης Μηνάς και ο Υπεύθυνος Ακαδημιών κ. Εμμανουήλ Τσιμπλάκης, υπήρξε αλλαγή της τελευταίας στιγμής και τη θέση του Ντουσάκη πήρε ο Βροντάκης, ενώ για επαγγελματικούς λόγους δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και ο Πενταράκης.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook