Ο σύλλογος εθελοντικής προσφοράς και στήριξης παιδιών και ενηλίκων με νεοπλασματικές παθήσεις «Ορίζοντας» ήταν ο μεγάλος νικητής από τον φιλανθρωπικό αγώνα που έδωσαν στο Εθνικό Στάδιο Χανίων Γιατροί και Δικηγόροι των Χανίων.

H σχετική ενημέρωση από την ιστοσελίδα του ΕΑΚ Χανίων μαζί με βίντεο με δηλώσεις:

Γιατροί και δικηγόροι των Χανίων ένωσαν τις δυνάμεις τους, φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και έδωσαν ραντεβού στον αγωνιστικό χώρο του Εθνικού σταδίου Χανίων το μεσημέρι της Τετάρτης, προκειμένου να δείξουν πως πέρα από το αντικείμενο τους, γνωρίζουν και από ποδόσφαιρο.

Η φιλική αναμέτρηση μεταξύ του δικηγορικού συλλόγου Χανίων και του αντίστοιχου Ιατρικού συλλόγου εξελίχθηκε σε… ντέρμπι, που φυσικά δεν είχε στόχο κάποιο τρόπαιο, αλλά την συγκέντρωση χρημάτων, για την στήριξη του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς και στήριξης παιδιών και ενηλίκων με νεοπλασματικές παθήσεις «Ορίζοντας».

Εμπνευστές της διοργάνωσης ήταν δυο μέλη του Ιατρικού Συλλόγου οι κ. Αντώνης Κρασουδάκης και Γιώργος Μαυρολέων.


Για την ιστορία και μόνο, τα δίχτυα μάτωσαν στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, με τους ποδοσφαιριστές να ανταμείβουν τον κόσμο για την παρουσία του. Όσον αφορά τον νικητή, τα προγνωστικά επαληθεύτηκαν με τους Δικηγόρους να επικρατούν εύκολα. Άλλωστε για τους Δικηγόρους το ματς ήταν στο πλαίσιο προετοιμασίας τους ενόψει του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων.


Δηλώσεις από τον φιλανθρωπικό αγώνα Γιατρών και Δικηγόρων (video) 

Ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ γιατρών και δικηγόρων των Χανίων που έγινε στο Ε.Σ. Χανίων, ανέδειξε μεγάλο… νικητή τον δραστήριο σύλλογο εθελοντικής προσφοράς και στήριξης παιδιών και ενηλίκων με νεοπλασματικές παθήσεις, «Ορίζοντας».

Οι  δύο σύλλογοι σε μια σπουδαία κίνηση αγωνίστηκαν  με σκοπό την οικονομική στήριξη του σημαντικού έργου  που διατελεί ο «Ορίζοντας».


Δείτε στα παρακάτω videos δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές που αναφέρονται στον ιερό σκοπό της αναμέτρησης, ενώ με χαλαρή διάθεση σχολιάζουν τον αγώνα  αλλά και τις φήμες που κυκλοφόρησαν πριν την σέντρα περί… στησίματος του αποτελέσματος.

Δηλώσεις προέδρου του "Ορίζοντα" Σπύρου Αδοντάκη  
Δηλώσεις Γ.Γ. του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων Χρήστου Πραματευτάκη

Δηλώσεις του Γιατρού και ενός εκ των εμπνευστών του αγώνα Γιώργου Μαυρολέων

Flashnews.gr