Την πεποίθηση τους για νίκη του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\” εξέφρασαν κάτοικοι δημοτικών διαμερισμάτων των δήμων Γόρτυνας και Φαιστού στον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη και σε υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού .

Η περιοδεία του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη και των περιφερειακών συμβούλων ξεκίνησε από τα χωριά Καμάρες και Βορίζια ενώ στο Ζαρό το κλιμάκιο του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\” έκανε μία εκτενή συζήτηση με κατοίκους του χωριού για θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως για τις προσπάθειες στήριξης του αγροτικού εισοδήματος από την πλευρά της περιφέρειας.

Ο υποψηφίος αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης και υποψήφιοι σύμβουλοι της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου συνέχισαν την περιοδεία τους στα χωριά Μορόνι, Νίβριτος, Πανασσός, Μάκρες και κατέληξαν στη Γέργερη.

Εκεί έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που απασχολούν τον ορεινό όγκο του Ψηλορείτη με τους κατοίκους να αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που έχει κάνει η περιφέρεια για τη στήριξη της κτηνοτροφίας και των Ορεινών Περιοχών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook