Πολύ σημαντικό για την υπόθεση της παραμονής είναι το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο για τον Κισσαμικό, κάτι που επεσήμανε στις δηλώσεις του στη σελίδα της ομάδας και ο προπονητής Σπύρος Μπαξεβάνος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η αγωνιστική αυτή είναι πολύ κρίσιμη. Οι έξι ομάδες που παλεύουν για την παραμονή παίζουμε μεταξύ μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση και το δείξαμε τον τελευταίο καιρό, ειδικά τώρα που… καίνε τα παιχνίδια. Θα παίξουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα που παλεύει κι αυτή για να παραμείνει στην κατηγορία. Πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε αισιόδοξοι από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια. Δεν θέλω να πιστεύω ότι μας επηρέασε η διακοπή, αντίθετα θεωρώ ότι πήραμε κάποιες ανάσες για τη δύσκολη συνέχεια».

Με απουσίες ξανά

Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Κισσαμικός δεν θα έχει τη δυνατότητα να παραταχθεί πλήρης, αφού προβλήματα τραυματισμών συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν οι Ψυχουντάκης, Μπάτζιο, ενώ τιμωρημένος είναι ο Εσόνο.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (24/04) συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά (27/04, 17.00).
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μία ακόμα ημέρα οι Ψυχουντάκης και Μπάτζιο. Για την κρίσιμη αναμέτρηση δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Εσόνο». 

Τριάδα από την Φθιώτιδα

Από την Ένωση Φθιώτιδας είναι το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης, με διαιτητή τον Ιωάννη Μπλούνα (Football League) και βοηθούς τους Χρήστο Δόσκορη (Football League-ταλέντα) και Στυλιανό Καραγιάννη. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ιωάννης Πέππας (Αθηνών).