Την τιμητική του είχε σήμερα το Ενετικό λιμάνι των Χανίων, όπου τα ζευγάρια απο την Κίνα, με επίσημη γαμήλια ενδυμασία φωτογραφήθηκαν με φόντο το φρούριο του Φιρκά, τον Φάρο και την απαράμιλλη συνολική ομορφιά του λιμανιού.
Μπροστά απο το φρούριο είχαν σταθμεύσει πανέμορφες αντίκες – αυτοκίνητα του Συλλόγου Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων Κρήτης, στα οποία φωτογραφήθηκαν τα ζευγάρια, κάτω απο τις οδηγίες των φωτογράφων.
Απολαύστε το φωτορεπορτάζ του Flashnews.gr όχι μόνο για τι τι έγινε μπροστά, αλλά και πίσω απο τις κάμερες.
\"\"   \"\"
Τα ζευγάρια περιμένουν υπομονετικά να έρθει η σειρά τους για την φωτογράφηση. Όμως οι κοπέλες αντιμετωπίζουν πρόβλημα απο τον ήλιο και οι σύζυγοι ιπποτικά κάθονται μπροστά και τους κάνουν σκιά.
\"\"   \"\"
 
Βέβαια και η αναμονή δίνει την ευκαιρία για τρυφερές στιγμές.
\"\"   \"\"
\"\"   \"\"
Ο φωτογράφος δίνει οδηγίες και ακολουθεί το αποτέλεσμα απο το ζευγάρι.
\"\"   \"\"
\"\"   \"\"
Τα ζευγάρια με στωική υπομονή και απέραντη τρυφερότητα ποζάρουν, οι φωτογράφοι \”στοχεύουν\” και ακολουθεί το αποτέλεσμα.
\"\"
\"\"   \"\"
\"\"
\"\"
\"\"   \"\"
Η προετοιμασία και η κορύφωση με ένα θερμό φιλί με φόντο τον Φάρο των Χανίων. Μια εικόνα που θα δούν εκατομμύρια άνθρωποι.
\"\"
\"\"   \"\"
Η νύφη βοηθά την συγγενή (μητέρα ή πεθερά θα σας γελάσω) να βαφτεί για να βγάλουν μια οικογενειακή φωτογραφία.
\"\"   \"\"
Οδηγίες για μιαν ομαδική φωτογραφία των ζευγαριών και το αποτέλεσμα.
\"\"
Θερμά φιλιά με φόντο την \”καρτ ποστάλ\” του Ενετικού λιμανιού και τα Λευκά όρη.
\"\"
Αμαν αυτοί οι φωτογράφοι. Το ζευγάρι κάθισε να ξεκουραστεί για λίγο μέσα στο φρούριο Φιρκά και ιδού μια φωτογραφία που δεν θα μπει στο επίσημο άλμπουμ.
\"\"
Την ίδια ώρα που διαδραματίζοντο όλα τα παραπάνω, το Ενετικό λιμάνι των Χανίων και οι άνθρωποί του ακολουθούσαν τους δικούς τους καθημερινούς ρυθμούς, με τους ερασιτέχνες παραδοσιακούς ψαράδες να μην εντυπωσιάζονται απο νύφες, γαμπρούς και \”συνεργεία\” και να έχουν την προσοχή τους πρωτίστως στο αν τσιμπούν τα ψάρια.
Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook