Τηλεοπτική φρενίτιδα έχει πιάσει φέτος τους πάντες με το \”Dancing with the stars\” ! Η δεύτερη έκδοση του πολυσυζητημένου σόου του ΑΝΤ1, έχει… τρελάνει κόσμο, με την καλή έννοια.

Το \”Dancing\” βγήκε ξανά στον αέρα και κατάφερε όχι μόνο να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των περσινών του φίλων, αλλά να αποκτήσει φέτος και πολλούς περισσότερους.

Ναι, το \”Dancing\” έχει γίνει μανία, γεγονός που κάνει τους Αντεννικούς να… τρίβουν τα χέρια τους, με την επιτυχία που εισπράττουν κάθε Κυριακή βράδυ. Ετσι, οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός και να προχωρήσουν σε μία έκτακτη έκδοση του σόου!

\”Dancing with the stars\” Χ 2 θα έχουμε ,λοιπόν, την πρώτη εβοδομάδα του Ιουνίου. Το σόου θα βγει στον αέρα Πέμπτη 2 Ιουνίου και ουσιαστικά θα είναι ένας… \”Dance marathon\”!

Αν είσαστε φαν της εκπομπής, ήρθε η ώρα να ζήσετε μία έξτρα – live εμπειρία \”Dancing with the stars\”. Τα 5 ζευγάρια που θα έχουν απομείνει μέχρι τότε, θα μας προσφέρουν ένα έκτακτο και διαφορετικό σόου.

Για πρώτη φορά θα τους δούμε να χορεύουν τραγούδια που θα έχουν επιλέξει οι ίδιοι και τα οποία παρακαλώ, θα σημαίνουν κάτι ιδιαίτερο για εκείνους !  Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ… Επιπλέον θα τους δούμε να μπαίνουν και στη διαδικασία ενός… «Dance Marathon», όπου όλοι μαζί συγχρόνως θα χορέψουν στη σκηνή το ίδιο τραγούδι και οι κριτές θα αποκλείουν ένα – ένα τα ζευγάρια, μέχρι να μείνει μόνο του στη σκηνή το ζευγάρι που τους άρεσε περισσότερο και το οποίο βεβαίως – βεβαίως θα κερδίσει bonus πόντους στην τελική βαθμολογία!

Πόντοι πολύτιμοι, μιας και στο φινάλε του συγκεκριμένου επεισοδίου, δεν θα έχουμε μόνο μία, αλλά δύο αποχωρήσεις!

Και επειδή \”Dancing with the stars\” χωρίς λαμπερούς – guest καλεσμένους δεν γίνεται, σε αυτό το extra show του θα υπάρξει και μία εντυπωσιακή, χορευτική εμφάνιση από την Τζένη Μπαλατσινού!
           
Τέλος, τα τρία αστέρια που θα παραμείνουν, θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Κυριακή, στο προτελευταίο σόου που θα αναδείξει τους δύο φιναλίστ του \”Dancing with the stars II\” !


zappit

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook