Το Επιμελητήριο Χανίων σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πολυτεχνείου Κρήτης, συνδιοργανώνουν σεμινάριο με θέμα «Αξιοποίηση των Κοινωνικών Δικτύων στις Επιχειρήσεις» την Τετάρτη 30 Απριλίου και ώρα 19:00, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΧ.

Ομιλήτρια η κ. Ιωάννα Αγγελιδάκη, Social Media Manager, η οποία μεταξύ άλλων, θα αναφερθεί στο πώς μπορεί μια επιχείρηση να αξιοποιήσει την δύναμη των κοινωνικών δικτύων προς όφελός της.

Πλατφόρμες όπως το Facebook και το Twitter θα παρουσιαστούν ως επιχειρηματικά εργαλεία και θα γίνει αναφορά στη σωστή χρήση τακτικών Social Media Marketing που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν μεγαλύτερη προβολή και αναγνωρισιμότητα, να χτίσουν δεσμούς μεταξύ μιας εταιρίας και των εν δυνάμει πελατών της και τελικά να συνεισφέρουν σημαντικά στην ανάπτυξη μίας επιχείρησης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το σεμινάριο στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Χανίων, αλλά και της ΜΚΕ, στις κάτωθι διευθύνσεις:

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Για την καλύτερη οργάνωση του σεμιναρίου, δηλώστε τη συμμετοχή σας επισκεπτόμενοι τις παραπάνω ιστοσελίδες. Για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν εναλλακτικά να τηλεφωνήσουν στα τηλέφωνα 28210 52329 (Επιμελητήριο/ κ. Βασίλης Φόρτσας) και 28210 37709 (ΜΚΕ/ κα. Νίκη Μπανανή).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook