Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται αυτές τις μέρες τουρνουά ποδοσφαίρου στο Στάδιο Μοιρών «Μανώλης Στεφανουδάκης» με στη συνδιοργάνωση του Δήμου Φαιστού και της Α.Ε. Μοιρών. Η έναρξη έγινε την Τετάρτη 23 Απριλίου, το μεσημέρι, ενώ θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ της Κυριακής όπου θα διεξαχθούν και οι Τελικοί.

Στην έναρξη των αγώνων παραβρέθηκαν η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Φασομυτάκης, μέλη του Δ.Σ. Φαιστού, καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στο εφετινό τουρνουά θα συμμετέχουν ομάδες από όλη την Κρήτη με περισσότερους από 800 αθλητές ηλικίας από 6 έως 14 ετών, ενώ αναλυτικά οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι: ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ, Α.Ο.Τ, ΑΣΤΕΡΙΩΝΑΣ, ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ, ΖΑΡΟΣ, ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ΚΟΡΑΚΑΣ, ΛΙΝΤΟ, ΜΟΙΡΕΣ, Ο.Σ.Φ.Π, ΠΑΟ, ΠΟΑ.

Σε δηλώσεις της η Δήμαρχος Φαιστού, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές, επισήμανε τη σημασία του τουρνουά, το οποίο όπως τόνισε «συμβάλλει στην προώθηση του φίλαθλου πνεύματος, του μαζικού και σωματειακού αθλητισμού, την ανάδειξη και αξιοποίηση των αθλητικών υποδομών, καθώς και την ενθάρρυνση της συνεργασίας των νέων στον τομέα του αθλητισμού».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook