Παρον στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, στο πλευρό του Μανώλη Σκουλάκη,  δηλώνει με ανακοίνωσή του ο γεωπόνος Στέλιος Ρίγλης.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αξιολογώντας το πολύ σημαντικό έργο που έχει γίνει την τελευταία τριετία στον Δήμο Χανίων από την παρούσα δημοτική αρχή και παράλληλα ορμώμενος από το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχει εξαπολυθεί ένας άνευ προηγουμένου πόλεμος “λάσπης” εναντίον του Μανώλη Σκουλάκη, πήρα την απόφαση να συμπορευθώ μαζί του ενισχύοντας το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Χανίων και εκ νέου υποψήφιο.

Το να ακυρώνεις το έργο και την προσφορά ενός ανθρώπου που μετρά δεκαετίες στον πολιτικό στίβο, είναι αν μη τι άλλο ανέντιμο. Έτσι δηλώνω παρών στις επικείμενες δημοτικές εκλογές συμμετέχοντας στον συνδυασμό \”Χανιά Μαζί για τον Δήμο μας\”, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Ακρωτηρίου. Όλοι μαζί έχοντας ικανούς και άξιους ανθρώπους στο πλευρό μας μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο Χανίων πρωταγωνιστή».

Με εκτίμηση

Στέλιος Ρίγλης
Γεωπόνος, άμισθος σύμβουλος Δημάρχου Χανίων σε θέματα αγροτικής οικονομίας και ανάπτυξης, συντονιστής έκθεσης «Αγροτικού Αυγούστου»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook