Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Αλικιανού,το 3ο παιδικό πασχαλινό τουρνουά “Αγάπης” που διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Πλατανιά, μεταξύ των Ομάδων του Δήμου του.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι Ακαδημίες των Ομάδων του Δήμου Πλατανιά, η Α.Ε.Κυδωνίας, ο Α.Ο. Ικάρου/Σπάθας, ο Α.Ο.Ποσειδών, ο Α..Ο Καμισιανών/Ροδωπού και ο Α.Ο.Πλατανιά.

Εγιναν 6 αγώνες των 20λεπτών, όπου έπαιξαν όλες οι ομάδες μεταξύ τους, χωρίς να υπάρχου επίσημα νικητές και ητημένοι, απονεμήθηκαν Κύπελλα συμμετοχής σε όλους τις ομάδες.

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Πλατανιά Μαλανδράκης Ιωάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος & Εντεταλμένος στα θέματα Αθλητισμού κ. Πολυχρόνης Σημαντηράκη, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιά κ. Στυλιανός Βαρουξάκης, οι γονείς των παιδιών και οι Ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Πλατανιά Αsiz Tete και ο Περιστερίδης όπου φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά ,συνομίλησαν μαζί τους και τους ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

Σκοπός και φέτος του Τουρνουά “ Αγάπης” ήταν η ανταλλαγή ευχών, η γνωριμία, η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μικρών ποδοσφαιριστών, η συμμετοχή και η χαρά στο παιχνίδι, γι\’ αυτό και δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι.

Μετά το περάς των αγώνων οι μικροί ποδοσφαιριστές αλλά και όσοι παρευρέθησαν απόλαυσαν ένα πασχαλινό κέρασμα προσφορά του Δήμου Πλατανιά και των γονιών της Ακαδημίας Α.Ε.Κυδωνίας.
Ο Δήμος ευχαριστεί την Ε.Π.Σ.Χανίων, το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου , τον Σύνδεσμο Διαιτητών και ιδιαίτερα τους Διαιτητές του Αγώνα κ.Κων/νο Μπερτάκη & κ.Απόστολο Κατσαρό, το Γιατρό του Αγώνα & Δημοτικό Σύμβουλο κ.Ιωάννη Κασσελάκη,την ΕΤΑΝΑΠ για την χορηγία νερών, την ΒΙΟΧΥΜ για την χορηγία χυμών, τις ομάδες που συμμετείχαν , την Α.Ε.Κυδωνίας και ειδικά τον κ.Κων/νο Βουρλάμη τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας για την συμμετοχή τους στον μπουφέ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook