Στη Κρήτη θα βρεθεί την Κυριακή 27 Απριλίου, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, για να λάβει μέρος στην εν πλω διαμαρτυρία που έχει οργανωθεί στα Σφακιά κατά της καταστροφής των χημικών της Συρίας.

Σε σχετική ανακοίνωση των ΑΝΕΛ αναφέρεται ότι:

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής ΑΝ.ΕΛ. Γεωργία Στεφανάκη θα μεταβεί στο Αεροδρόμιο Χανίων προκειμένου να υποδεχτεί μαζί με άλλα μέλη και υποψήφιους των ΑΝ.ΕΛ, τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο.
Από εκεί θα μεταφερθούν στη Χώρα Σφακίων για να λάβουν μέρος στην νέα κινητοποίηση του Συντονιστικού των Χανίων, ενάντια στην καταστροφή των χημικών της Συρίας με τη μέθοδο της υδρόλυσης εν πλω στη Μεσόγειο.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για αυτό το ζήτημα έχουν καταθέσει με ψήφισμα τις προτάσεις τους μέσα από το οποίο τονίζεται η αναγκαιότητα άμεσης ανακήρυξης της ΑΟΖ και η οριοθέτησης της καθώς είναι ο μοναδικός τρόπος που δίνει στους Έλληνες πολίτες τη δυνατότητα με νόμιμες νομικές ενέργειες να αποτρέψουν όλα τα ανάλογα εγκλήματα που δρομολογούνται ερήμην και εις βάρος τους.

Η πολιτική τοποθέτηση της κας Στεφανάκη είχε εκφραστεί από την πρώτη στιγμή που τέθηκε το ζήτημα της υδρόλυσης κι ενώ εκτελούσε χρέη Γραμματέως Περιβάλλοντος και Οικολογίας ΑΝ.ΕΛ: «ο Έλληνας πολίτης όχι μόνον εκτίθεται σε σοβαρό πιθανό κίνδυνο τεράστιας οικολογικής καταστροφής με ανυπολόγιστες επιπτώσεις στη ζωή και την οικονομία μας ,αλλά δεν έχει καν τη νομιμοποίηση να αντισταθεί νομικά ή να εγείρει τυχόν αποζημιώσεις και από κανέναν.. βρίσκεται δε στη δυσάρεστη θέση να παρακολουθεί μακρόθεν το έγκλημα που τον αφορά και να χρηματοδοτεί μάλιστα οικονομικά τη καταστροφή των Χημικών όπλων καθώς η Ελλάδα όχι μόνον συναίνεσε.. αλλά συμμετέχει και χρηματοδοτεί τη καταστροφή των χημικών(!)…».

Το δυναμικό παρών των ΑΝ.ΕΛ. σε όλες τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που έγιναν μέχρι σήμερα, σχετικά με το καυτό θέμα της καταστροφής των χημικών της Συρίας με τη μέθοδο της υδρόλυσης, θα συνεχιστεί και την Κυριακή 27 Απριλίου στα Σφακιά, ενισχυόμενο από την παρουσία του Προέδρου του Κινήματος Πάνου Καμμένου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook