Αμηχανία στην τελευταία εκπομπή του δημοσιογράφου – Τον ευχαρίστησε δημοσίως η Ελένη Καλογεροπούλου – Οι… μη αντιδράσεις του πάνελ

Η έξοδος του Νίκου Ευαγγελάτου από τον Σκάι είναι το θέμα των ημερών, τουλάχιστον όσον αφορά στο τηλεοπτικό «γίγνεσθαι» της χώρας.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο γνωστός δημοσιογράφος παρουσίασε την τελευταία του εκπομπή στην τηλεόραση του Σκάι και, όπως ήταν φυσικό, το κλίμα ήταν από… αμήχανο, έως βαρύ.

Ο ίδιος ο Νίκος Ευαγγελάτος έδειξε να μην επιθυμεί να γίνει συζήτηση γύρω από την αποχώρησή του από το κανάλι του Φαλήρου, ωστόσο η Ελένη Καλογεροπούλου, που ανήκε σταθερά στο πάνελ της εκπομπής, δεν… άντεξε να μην αναφερθεί στη συνεργασία τους.

Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα του κ. Ευαγγελάτου θέλησε να τον ευχαριστήσει δημοσίως για τη συνεργασία τους και στάθηκε στο χαρακτήρα και το ύφος της εκπομπής, λέγοντας χαρακτηριστικά στον παρουσιαστή: «Δεν γνώριζες ποτέ τι θα πούμε, ήμασταν πάντοτε ελεύθεροι να εκφράσουμε την άποψή μας».

Παράλληλα, η ίδια ευχαρίστησε και τον ίδιο το σταθμό, που παρείχε τηλεοπτική «στέγη» στον Νίκο Ευαγγελάτο και τους συνεργάτες του.

Όση ώρα μιλούσε η κυρία Καλογεροπούλου, ο Νίκος Ευαγγελάτος την παρακολουθούσε, με ένα βλέμμα άλλοτε βλοσυρό και άλλοτε αμηχανίας, ενδεικτικό και της κατάστασης που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στο κανάλι του Φαλήρου, καθώς ουδείς μπορεί να πει μετά βεβαιότητος εάν η απομάκρυνση του δημοσιογράφου θα αποβεί σε καλό -ή όχι.

Ανάλογη… αμηχανία επικρατούσε και μεταξύ των λοιπών συμμετεχόντων στο πάνελ -Γιάννης Ντζούνος, Χρήστος Κούτρας και Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος-, οι οποίοι θα παραμείνουν στο δυναμικό του σταθμού, ενώ ο Τάκης Χατζής, που αποχωρεί, χαμογελούσε στο διπλανό «παράθυρο» από τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο τελευταίος, πάντως, δεν αναφέρθηκε στο ζήτημα, παραπέμποντας ουσιαστικά στη λιτή ανακοίνωσή του μέσω του newsit.gr και της σελίδας του στο Facebook, όπου, ως επίσημη θέση για τη διακοπή της συνεργασίας του με το κανάλι, επικαλείται το γεγονός ότι ανακοινώθηκε πως «για την προεκλογική περίοδο αποφασίστηκε να περικοπεί κατά το ήμισυ η εκπομπή που παρουσιάζω και να αντικατασταθεί από άλλη πολιτική εκπομπή».

Δείτε στο protothema.gr το βίντεο

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook