Άλλες τρεις νέες ισχυρές υποψηφιότητες που δίνουν μια ακόμη δυναμική στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης, Σεραφείμ Τσόκα και στον συνδυασμό «Κρήτη Μπορούμε» εμπλουτίζουν το ψηφοδέλτιο του .

Πρόκειται για μία γυναίκα και δύο άνδρες που αγαπούν τον τόπο τους και επιθυμούν αλλαγή στο αυτοδιοικητικό σκηνικό της Κρήτης όπως τονίζουν .
 
Πρόκειται για την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλός, Καλλιρόη Λειβαδιωτάκη απόφοιτη της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων και μητέρα τριών παιδιών. Η κ. Λειβαδιωτάκη ζει στις Αρχάνες , εργάζεται ως Sous- Chef μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα και είναι μέλος του Σωματείου Μαγείρων και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης.

Η αγαπητή μαγείρισσα ,όπως την αποκαλούν όσοι την γνωρίζουν ,είναι λάτρης της τοπικής κουζίνας και των παραδοσιακών γεύσεων, έχει γνωρίσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο και έχει μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της μέσω των γεύσεων σε πάρα πολλούς τουρίστες.

Η ίδια πιστεύει ότι « η Κρήτη είναι ένα νησί που πρέπει να διατηρηθεί σε υψηλά τουριστικά επίπεδα μια και ο τουρισμός είναι κινητήριος δύναμη. Η βοήθεια της περιφέρειας για υψηλή ποιότητα είναι απαραίτητη και η εκλογή του Σεραφείμ Τσόκα αποτελεί εγγύηση για την σωστή ανάπτυξη και την επιτυχία του τόπου».

Δεύτερη υποψηφιότητα είναι ο αδειούχος πρακτικός μηχανικός Στυλιανός Σφακιανάκης πατέρας δύο παιδιών. Η αγάπη του για τον τόπο του, την οικογένεια και τα κρητικά προϊόντα τον ώθησαν να λάβει μέρος στις φετινές εκλογές ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του Σεραφείμ Τσόκα και στον συνδυασμό «Κρήτη Μπορούμε», πιστεύοντας ακράδαντα ότι το πρόσωπο του κ. Τσόκα είναι η αλλαγή της ανάπτυξης που θέλει η Κρήτη.

Ένα ακόμη πρόσωπο που παίρνει μέρος στο ψηφοδέλτιο του Σεραφείμ Τσόκα είναι ο 29 χρόνος Νικόλαος Κανέλλη ιχθυοπώλης και παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Επιθυμία του η ανανέωση του τόπου που γεννήθηκε και ζει για το κοινό καλό και συμφέρον. Τα προβλήματα του κλάδου του είναι πλέον αρκετά και η βοήθεια από την Περιφέρεια και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Σεραφείμ Τσόκα μετά την εκλογή του αναγκαία αναφέρει και προσθέτει « Όλοι μαζί μπορούμε»