Ενθουσιώδης αλλά και εγκάρδια ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν οι κάτοικοι του Αρκαλοχωρίου στον υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη κατά τη σημερινή περιοδεία του στην περιοχή.

Ο κ. Αρναουτάκης συνοδευόμενος από τον υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη και Λασιθίου Πελαγία Πετράκη που κατάγεται από το δήμο Μινώα, καθώς και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\” είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πολίτες, επιχειρηματίες αλλά και παραγωγούς στην λαϊκή αγορά αλλά και στο κέντρο της πόλης.

Το εγκάρδιο κλίμα, η αποδοχή του επικεφαλής αλλά και των μελών του συνδυασμού από τους πολίτες στο Αρκαλοχώρι έδειξαν για μία ακόμα φορά πως ο κόσμος έχει κρίνει θετικά την παρουσία του Σταύρου Αρναουτάκη και της παράταξης του στην περιφέρεια Κρήτης δίνοντας του και ένα σαφέστατο μήνυμα νίκης στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

\"\"

\"\"

Ο Σταύρος Αρναουάκης και τα μέλη του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\” επισκέφτηκαν το Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου κκ Ανδρεά στην έδρα της Μητρόπολης όπου είχαν μία ιδιαίτερα θερμή συζήτηση. Ο κ Ανδρέας ευχαρίστησε δημοσίως τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης για τη σημαντική συμβολή του στην ανέγερση του Πολιτιστικού Κέντρου της Μητρόπολης που θα αποτελέσει ένα σημαντικό έργο για την κοινωνία του Αρκαλοχωρίου και όχι μόνο αλλά ειδικότερα για τους νέους που θα μπορέσουν να έχουν ένα χώρο έκφρασης και δημιουργικότητας. Όπως ανέφερε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου, το Πολιτιστικό Κέντρο θα εγκαινιαστεί μέσα στο 2014 χάρη στην καθοριστική συμβολή του κ Σταύρου Αρναουτάκη.

\"\"

\"\"

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης και τα μέλη του συνδυασμού στη συνέχεια συναντήθηκαν με το δήμαρχο Μινώα Ζαχαρία Καλογεράκη αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους όπου είχαν μία εκτενή συζήτηση για μία σειρά αναπτυξιακών θεμάτων που απασχολούν το δήμο με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη να κάνει μία εκτενή αναφορά στις προσπάθειες που έχει κάνει η περιφέρεια για την στήριξη του αγροτικού τομέα ανοίγοντας νέες αγορές για τα κρητικά προϊόντα αλλά και για τα Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου που δίνουν τη δυνατότητα για σημαντικά έργα σε αγροτικές περιοχές.

\"\"

Στη διάρκεια της περιοδείας στο Αρκαλοχώρι ο Σταύρος Αρναουτάκης και τα μέλη του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\” είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων δημάρχων για το δήμο Μινώα Ζαχαρία Καλογεράκη και Χαράλαμπου Γιαννόπουλου. Εκτενή συζήτηση έγινε και για το θέμα της δημιουργίας το Νέου Διεθνούς Αεροδρομίου στο Καστέλι και τον κ Αρναουτάκη να τονίζει πως το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο της Κρήτης θα αλλάξει τα δεδομένα της περιοχής και θα αποτελέσει έναν μοχλό ανάπτυξης πάντα όμως με βάση και τα όσα θέτει ως προαπαιτούμενα η τοπική κοινωνία και ο δήμος.

\"\"

Νωρίτερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι βρέθηκαν στο χωριό Εθιά του δήμου Αρχανών Αστερουσίων όπου παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντύπα. Εκεί πολίτες και εκπρόσωποι τοπικών φορέων ευχαρίστησαν τον Σταύρο Αρναουτάκη για την συμβολή του στην ανάπτυξη του τόπου τους.

\"\"

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης μαζί με υποψήφιους περιφερειακού συμβούλους του συνδυασμού Κρήτη Πρώτη Δύναμη συνέχισαν την περιοδεία σε χωριά των δήμων Μινώα και Βιάννου. Συγκεκριμένα επισκέφτηκαν τα χωριά Ξενιακό, Μιλιαράδω, Έμπαρος, Μάρθα, Καραβάδος, Σχοινιάς, Δεμάτι, Καστελλιανά, Γαρίπα, Ίνι, Κασσάνοι, Αφρατί, Παναγιά, Νιπιδιτός, Λευκοχώρι, Πάρτιρα, Πατσίδερος, Πουλιές και Λαγούτα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook