Άλλος ένας νέος άνθρωπος, επιστήμονας με πλούσια κοινωνικοπολιτική δράση και ενεργή ενασχόληση με τα κοινά, ο κ. Ζαχαρίας Δερμιτζάκης του Κωνσταντίνου συμμετέχει στον κεντρικό κορμό του ψηφοδελτίου της παράταξης «Μινώα Πεδιάδας – Τόπος με Μέλλον» του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας και επικεφαλής της, κ. Ζαχαρία Καλογεράκη.

 Γεννημένος το 1989 με καταγωγή από τον οικισμό Παναγιά ο κ. Ζαχαρίας Δερμιτζάκης, όπως αναφέρει ανακοίνωση της παράταξης, είναι ένας νέος άνθρωπος, που διαθέτει όλα τα εχέγγυα, προκειμένου να συνεισφέρει τα μέγιστα στον τόπο και τους πολίτες. Διεθνολόγος – Οικονομολόγος με σπουδές στο Τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, εκπρόσωπος των φοιτητών του Τμήματος στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου και Υπεύθυνος σεμιναρίων και διαλέξεων διεθνολογικού περιεχομένου σε ακαδημαϊκό επίπεδο, έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Φοιτητών Πειραιά.

Ενεργό μέλος στην ευρύτερη κοινωνία του Δήμου μας, αποτέλεσε ιδρυτικό στέλεχος του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας Αρκαλοχωρίου, εκπροσωπώντας το και στο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δημοτικών και Νομαρχιακών Συμβουλίων Νεολαίας Ελλάδας.

Ο κ. Ζαχαρίας Δερμιτζάκης του Κωνσταντίνου τιμά με την παρουσία του την παράταξη «Μινώα Πεδιάδας – Τόπος με Μέλλον» της Δημοτικής Αρχής, ως υποψήφιος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, στη Δημοτική Ενότητα Αρκαλοχωρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook