Κατατέθηκαν, σήμερα Σάββατο 26 Απρίλη , τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τους Δήμους Μαλεβιζίου, Αρχανών-Αστερουσίων, Μίνωα Πεδιάδος, Βιάννου και Χερσονήσου .

Τα ψηφοδέλτια τη «Λαϊκής Συσπείρωσης» απαρτίζονται από εργατοϋπάλληλους, ανέργους, φτωχούς αγρότες , αυτοαπασχολούμενους, νεολαίους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τα λαϊκά συμφέροντα. Αποτελούν τη μόνη αγωνιστική επιλογή, σε Περιφέρεια και δήμους κόντρα σε όλους , όπως και αν εμφανίζονται, που στην ουσία στηρίζουν την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την πολιτική εξαθλίωσης του λαού.

Για το Δήμο Μαλεβιζίου στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συμμετέχουν 43 υποψήφιοι με υποψήφιο Δήμαρχο το Μιχάλη Χουστουλάκη. Στο Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων συμμετέχουν 45 υποψήφιοι με υποψήφιο Δήμαρχο το Μανώλη Καρκαβάτσο. Στο Δήμο Μίνωα Πεδιάδος συμμετέχουν 31 υποψήφιοι με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Προυκάκη. Στο Δήμο Βιάννου συμμετέχουν 26 υποψήφιοι με υποψήφιο Δήμαρχο το Γιάννη Παπαδημητρόπουλο. Για το Δήμο Χερσονήσου στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συμμετέχουν 37 υποψήφιοι με υποψήφιο Δήμαρχο το Γιώργο Παρθενιώτη.

Αυτές οι εκλογές ας γίνουν ένα βήμα λαϊκής χειραφέτησης!

Με ενισχυμένο το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση, θα είναι πιο δυνατός ο λαός και η πάλη του. Για να αποκρούσει νέα μέτρα, να διεκδικήσει βελτιώσεις, να περάσει στην αντεπίθεση για να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές και ανατροπές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook