Με δύο ακόμη υποψηφιότητες ενισχύεται ο συνδυασμός  \”Ανεξάρτητη Πρωοτοβουλία Ευθύνης\”, με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Ανουσάκη, διεκδικώντας το Δήμο Κισάμου.

Οι Ευστράτιος Βερυκάκης και η Κατερίνα Νικολακάκη με τις παρακάτω επιστολές ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητες τους.

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας από τον Ευστράτιο Βερυκάκη

Επειδή ο αγώνας για μια καλύτερη Κίσαμο ξεκίνησε , θεώρησα υποχρέωσή μου να ανταποκριθώ θετικά στο κάλεσμα του Γιώργου Αννουσάκη και να συμπορευθώ στην προσπάθεια , του συνδυασμού “Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ευθύνης “ .

Είμαστε μια νέα , δυναμική , δημοτική ομάδα που με θέληση και όραμα θα δώσει το δικό της αγώνα, με μόνο αντίπαλο τα προβλήματα της Κισάμου και των συμπολιτών μας . Ο τόπος αξίζει να πάει μπροστά παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες των καιρών μας .
 
Όλοι μαζί ενωμένοι , χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες , μπορούμε να τα καταφέρουμε .

Η Κίσαμος πρέπει να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα και τις ομορφιές που της χάρισε η φύση, προκειμένου να ξεφύγει από τη στασιμότητα . Είναι στο χέρι μας να μη χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος.
Είναι το ελάχιστο που πρέπει να προσφέρουμε στα παιδιά μας , στο μέλλον του τόπου μας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Γ. ΒΕΡΥΚΑΚΗΣ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας από την κ. Κατερίνα Νικολακάκη

Με αίσθημα ευθύνης και μετά από ώριμη σκέψη , επέλεξα τον δύσκολο δρόμο της συμμετοχής και δηλώνω την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό « ANΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος γιατί :

-Πιστεύω ότι οφείλουμε στα παιδιά μας να αγωνιστούμε για να μπορέσει επιτέλους ο Δήμος Κισάμου να βγει από το τέλμα και να αποτελέσει ένα Δήμο πρότυπο.

-Πιστεύω και στηρίζω ανθρώπους που δεν υπόσχονται τα πάντα , αλλά μπορούν και θέλουν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό για τον τόπο τους . Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Αννουσάκης τον οποίο θεωρώ αποφασισμένο και ικανό να δώσει λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας.

-Πιστεύω στην αμεσότητα της επικοινωνίας.

-Πιστεύω στην διαφάνεια , στην συμμετοχικότητα και στην αλληλεγγύη.

-Πιστεύω στην ανάπτυξη για όλους και όχι για τους λίγους.

-Δεν δέχομαι την αποστασιοποίηση , και τη μη συμμετοχή στα κοινά.

-Λέω <Ναι> στην προσπάθεια και στην <<μάχη>> για να αλλάξουν στερεότυπα και κακές συνήθειες.

Μαζί με τους ανθρώπους που επέλεξα να είμαι , δεσμεύομαι να παλέψω με ανιδιοτέλεια για τα προβλήματα του τόπου μας , με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο και την ανάπτυξη . Στόχος του συνδυασμού είναι και θα παραμείνει το συμφέρον του Δήμου μας. Τα προβλήματα του Δήμου Κισάμου είναι κοινά , και πρέπει να μας ενώνουν και όχι να μας διχάζουν.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και διέξοδο στα προβλήματα μας μπορούν να δώσουν μόνο οι άνθρωποι που τολμούν και μπορούν να κάνουν υπερβάσεις.
Άλλωστε όπως λέει και ο Καζαντζάκης <<η στερνή πιο ιερή μορφή θεωρίας είναι η πράξη>>.

Όντως. Τώρα ήρθε η ώρα να περάσουμε στην πράξη.

Τελειώνοντας, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους ανεξαρτήτως των συνδυασμών σε ένα αγώνα , με ευγενή άμυλα, ειλικρινή ,με ήθος , σεβασμό και αξιοπρέπεια.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook