Είναι γνωστή ότι ένα απόσπασμα ερωτικής ταινίας με πρωταγωνίστρια την Μιμή Ντενίση που προβλήθηκε πρόσφατα από την εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας έφερε αντιμέτωπους τους δύο παρουσιαστές με την ηθοποιό. Ο Φώτης γύρισε τον χρόνο πίσω και μιλώντας γι\’ αυτό, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την απόφαση της Μιμής Ντενίση να ζητήσει τη σύλληψη του ίδιου και της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η ηθοποιός προσβεβλημένη είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον τους και κινδύνευσαν να οδηγηθούν στο αυτόφωρο. Τι λέει, όμως, ο Φώτης Σεργουλόπουλος για αυτό το επεισόδιο; «Θεώρησε ως δικαιούχος των ταινιών που έκανε με ερωτικό περιεχόμενο ότι έπρεπε να πάρουμε την έγγραφη άδειά της για να παρουσιάσουμε ένα απόσπασμα. Εμείς δεν το γνωρίζαμε και κινήθηκε νομικά. Η απαίτηση της αυτόφωρης σύλληψής μας ήταν υπερβολική.

Δεν ξέρω αν προερχόταν από την ίδια ή από τον δικηγόρο της, αλλά ξέροντας ότι η Μαρία είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών που τα μεγαλώνει μόνη της, ήταν μεγάλο ατόπημα να ζητήσει τη σύλληψη μιας μάνας που δεν είχε το απόγευμα πού να αφήσει τα παιδιά της».

gossiptv

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook